Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakydakillah
senior tag
Így hogy megjött az új év, ma pont visszagondoltam, hogy nem semmi fél éven vagyok túl, de sikerült jól zárni az évet. Nyár óta lestem a tv-ket, először beton Samsung neo qled, aztán már csak a méretet nem tudtam. Bementem üzletbe megnézni, erre voltak ott oledek is, és bumm egyből szerelem.
Aztán sok kutatás melyik legyen, méret miatt több modell is kikerült, végül legyen 77es LG c1, akciókat figyelni... Olyankor mindig a dilemma, hogy lesz e még olcsóbb, vagy már ne várjak. Így évvége miatt a gondolat, hogy ne várjam e meg az új gent. Végül BF csodát hozott és volt G1 szuper áron. Azóta imádom, gyönyörű a falon, ahogy hozzá simul. A filmek meg mindig wow hatás. Sokszor csak promo videók mennek, annyira szépek rajta, nem is kell más  Biztos van jobb és rosszabb tv is nála, de nekem egy 10 éves masinát váltott, az is alap széria, szóval a wow hatás, még jó darabig itt lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor