- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Pajac: Hawking
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
válasz
junior19
üzenetére
Hát az app-ot kenhetem a hajamra, csak mobilos internet van, 100GB korláttal, de legalább gyors. Ha lenne korlátlan net, akkor a MindigTV app-ja is elég lenne, de mivel ez egy nyaraló a Mátrában, sajnos haloványabb az infrastruktúra, a telek fekvése miatt még a kékesi adóra se lát rá a normál antenna, ezért nézelődöm a DirectOne irányába.
Egyébként ma pont egy forgalmazó műhely mellé sodort az élet, gondoltam akkor már beugrom oda is. Nagyon korrekt volt a pasas, mindent elmondott a működèséről és sajnos megerősítette az általatok elmondottakat. Valóban ezres nagyságrendű csatorna “ömlik” majd a TV-re, és ebből kell kiválogatni azt a 70-et amire előfizettem. Sovány vigasz, hogy lesz egy halom ingyen csatornám is, csekély érdeklődèssel bírok a dán kortárs táncművészet irányába…

De ami a döntő érv volt az az, hogy ők nem is vállalják a teljes behangolást, beállítanak 5db-ot, oszt’ jónapot, a többi rám várna. De ami ettől is kellemetlenebb, ha pár hét múlva esetleg egy új adó jön a műholdra, akkor mindent összekavarhat, kezdhetem újra az egészet.
Szóval nagyon úgy néz ki hogy le kell nyeljem a békát és marad a boxos-másodiktávirányítól megoldás…Köszönöm mindenkinek a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Mini PC
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor