- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
privacy99
üzenetére
Eszerint nem vok egyedül ezel. Mondjuk én monitort is 1x kalibráltattam, soha többet - fakó,szürkés és pocsék összképet kaptam, ami számomra élvezhetetlen volt nem is használtam úgy. Biztosdan jó és kell azoknak a színhelyes és pontos képet kell látniuk, akik olyan tartlmakat néznek,szerkesztenek (én nem készítek fotókat a National Geographic részére
). Tévével is hasonló a helyzet.
Drága még az OLED, én és nem vok hajlandó úgy lebutítani a képminőséget amit - a fekete szint kivételével - már egy harmad olyan árú LCD tévé is tud prezentálni. Meglátjuk, mit fog bírni így de ennek a problémakörnek azért van - legalább - két érdekessége::
1. A vásárlók zöme nem, vagy csak részben tudja ezeket hiszen nem olvasgat teszteket sem fórumokat. Csak hazaviszi, bekapcsolja és - a neki tetsző gyári előbeállításokkal - használja. Akkor azok ostobák és/vagy szándékosan tönkreteszi a saját tévéjüket?
2. A gyártó volt az, aki ezeket a beállításokat profilokban rögzítette és így tette használhatóvá a készüléket. Akkor úgy nem kell(ene) jól kell működnie idő előtti meghibásodás és elhasználódás nélkül?
Persze nem vagyunk dillettáns, tájékozatlan emberek akik az ismert okból tesznek lépéseket (bállítások optimalizálására gondolok). De azért ne mi legyünk már a tévéért és mondjuk le a vizuális előmyökről amit a nem csekély áráért nyújtani képes. Én legalábbis így gondolom.Toth_Jani - az úgy lesz, akár jó akár nem a szekértőknek és/vagy a panelnak. Már csak azért is mert nem én nézek tévét (a kormánypropagandától és millió reklámtól már hányok, ha csak rajtam múlna nem is lenne előfizetve 1 csatorna sem) az a nejem privilégiuma.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- TCL LCD és LED TV-k
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Tévével is hasonló a helyzet.
Vhiktor