Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
válasz
privacy99
üzenetére
A kommentjeid alapján én is azt javasolnám, hogy állj el a vásárlástól, és próbálj be egy csúcs samsung-ot. 580-ból kijön a 65qn90a és ott mehet a túlszaturálás orrbaszájba, nem fog beégni nem fog degradálódni a szín, és még a fényerő is 2x ki tudja égetni a szemed ha arra van igény HDR-ben.
Más téma
Na nekem hétvégén megjött az új oled48c12, az előzőtől elálltam vertical banding meg 1db pixelhiba miatt (plusz az a 20K amivel olcsóbb lett 1héten belül), és mondhatom hogy piszkosul megérte, nagyságrendekkel jobb kijelzőt fogtam ki most a második vásárlással
#64262RebelfFr3eWar#64261 Köszi Rebelf, igazad volt hogy te visszaküldenéd, mert én is visszaküldtem, még ha jópofizásból próbáltál ironizálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor