Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Csandi
üzenetére
Köszi, nem most-azonnal téma, legnagyobb gyerek 9 éves lesz, még nintendo switch szinten van, szóval nagyon nem számít a game mode egyelőre, de 1-2éven belül lesz gondolom valami komolyabb konzol neki.
Rákerestem és lesz a 2025 lineup-ban 83 QD, csak kérdés, hogy EU-is kap belőle vagy csak WOLED paneles jön, legalábbis ami cikket olvastam erről szólt. -
Fr3eWar
őstag
Sziasztok
Felmerült a TV csere így kari előtt - mit kérsz karácsonyra - kérdéssort követően.
Most egy 2018 csúcs 65-ös samu van a nappaliban, (hálóba kis 48-as C-s lg oled).
Jó az LG képe, de valahogy vonzana a QD OLED, viszont abból csak 77-es érhető el.
Szobaméret falszakasz alapján jól állna neki egy 83"-os.
Kérdés így most, hogy LG 83G4 vagy Samu 77S95 vagy várjak még pár hónapot, hátha befut a Samsungnak 83"-ban a QD panelja? -
Fr3eWar
őstag
avforum.com-on gyakran visszatérő téma, nem tesz rá a sony-s meg a talán panasonic sem védőfóliát. Egy-két eset van ahol azt írják volt rajta, de 90%-ban nem.
Sőt van aki úgy kapja hogy egyből hajszálkarcok vannak a képernyőn.#65419Elektrosokk
24kg a tv súlya talp nélkül. -
Fr3eWar
őstag
válasz
privacy99
üzenetére
A kommentjeid alapján én is azt javasolnám, hogy állj el a vásárlástól, és próbálj be egy csúcs samsung-ot. 580-ból kijön a 65qn90a és ott mehet a túlszaturálás orrbaszájba, nem fog beégni nem fog degradálódni a szín, és még a fényerő is 2x ki tudja égetni a szemed ha arra van igény HDR-ben.
Más téma
Na nekem hétvégén megjött az új oled48c12, az előzőtől elálltam vertical banding meg 1db pixelhiba miatt (plusz az a 20K amivel olcsóbb lett 1héten belül), és mondhatom hogy piszkosul megérte, nagyságrendekkel jobb kijelzőt fogtam ki most a második vásárlással
#64262RebelfFr3eWar#64261 Köszi Rebelf, igazad volt hogy te visszaküldenéd, mert én is visszaküldtem, még ha jópofizásból próbáltál ironizálni
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Fr3eWar
üzenetére
A pixelhiba fehér háttérnél jól látszik, de pl sárga esetén jól működik a pixel, néztem egy RGB szinpalettát, sehol nem láttam a hibát, de a grey->white tesztnél a sima fehér fénynél jól kivehető.
Kb 3-4 órát ment eddig a TV
1%
5%
Várok vele még pár napot, használgatjuk és kiderül hogy marad vagy visszamegy.
Ti megtartanátok? -
Fr3eWar
őstag
Megjött a 48C12 LG első benyomások alapján a kép szép a hang szar, nappaliba van egy 3éves "csúcs" samsung 65Q9FN, ahhoz képest trágya hangja van. A remote olcsó műanyag, tele felesleges gombbal, persze a play-pause lehagyva róla, de 6dedikáltsztíminggomb nagyon kell. Most még elég világos van és nem tudok teljesen besötétíteni a hálóban (van egy csatolt ajtó nélküli kis fürdőszoba ami a 60x90-es ablakán enged be szórt fényt a szobába) néztem 5%-os szürkét az itteni képek alapján nekem a szódával elmegy kategória lehet a banding, este lövök róla képet.
Találtam egy pixelt ami nem igazán akar világítani, de lehet csak subpixel hiba, fórum javaslatok alapján most fut egy manuális pixelrefresh hátha eltűnteti.
Mátol pörög a 14napom
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok!
Honnan értemes LG oled-et rendelni, euronics vagy emag+extremedigital-tól? Egy 48-as C12-es LG-t szeretnék a hálószobába (ez a méret fér el), de ha valami nem lenne ok vele, hol egyszerűbb tapasztalaok alapján az ügyintézés? Árban egyformák.
Az MM-ből 1-2 hete eltűnt ez a modell, talán a C11-es fekete verzió van, de most nem megy a webshop. De ha rájuk szavaztok akkor megéri megvárni míg újraélednek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hyundai, Kia topik
- Bittorrent topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor