Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koadam777
csendes tag
Sziasztok,
Segítetek kérlek.
Philips 55” Oled 806 vs LG Oled B1 vs LG Oled C1?
Ár értėk arãnyban nézzétek kérlek, mert tudomhogy pl C1 jobb mint B1 de annyival megér többet?
Nincs konzolom, főleg Netflix és tv adásos foci meccs fog menni.
Illetve Philips mozgásmegjelenítésben milyen LG-hez képest?
Köszönöm! -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék tőletek hogy van egy Lg 65CX oled TV-m es kb most múlt 1 éves !!!
olyan kérdésem lenne találtam benne egy pixel hiba eddig nem volt!!
Mit lehet tenni??
Csere a panel !?
1 pixel miatt nem nem cserélnek!?
Hozza teszem a régi oled fullHD tv-k ott semmi ilyen nincs több mint 5 éves!!
Köszönöm !! -
Rbert
aktív tag
Sziasztok
Az LG C1 TV-en a 3.20.65,-ös szoftver van,az LG oldalán már a 3.20.80.-as. De a TV-vel ha rákeresek nem talál újabbat.Letöltöttem a 80-as végűt Pen Driv-ra tettem kicsomagoltam de a TV nem látja a fájlt..Mit csinálok rosszul? -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
EmThor
üzenetére
Ha világosban nézed a tvt, akkor 2.2 gamma sokkal jobb választás.
75 fényerő nem sok ez is attól függ milyen környezetben használod és a szemednek mi a kényelmes.
HGIGt csak játékkal kapcsold be, filmekhez nem igazán ajánlott, bár ha nem kell a tone mapping akkor jó lehet, de a maximális fényerőtöl felfelé Hard clipelni fog a tv és így részletek vesznek el. -
EmThor
addikt
C1-en a hdtv test-es beallitasokat nagyjabol atvettem, sdr-nél 75-ös oled fényt állítottam (sok?) Tv-re és xbox/ps-re, illetve bekapcsoltam a hgig-et is hdr-nél. Nekem a filmmaker 50es meleg színe nagyon zöld/sárga volt, visszavettem meleg 25ig tehát félig, illetve a javasolt bt.1886-os (=2.4) gamma is sötét volt, lehet ez a színhelyes de átraktam 2.2-re, hogy világosabb legyen a kép. Hangzásnál a mozi/zene hangszín volt a megfelelő.
-
Zola885
csendes tag
Kedves fórumtársak!
OLED tv vételén gondolkodok, egyedül a beégés esetleges veszélye miatt vacillálok még.
A felhasználási szokásaim a következők:
- csatornák: szinte kizárólag sportra. heti 3 nfl meccs (két oldalon logók, és eredményjelző középen) - kb. heti 6 óra
forma-1 nagyjából kéthetente. nba márközések heti egy.
- filmek/sorozatok: feliratot nagyon gyakran használok. ahol lehet szürkére állítom, illetve félhomályosra (netflix)
- játék: nincsSzerintetek mekkora esélye lenne egy beégésnek? (természetesen oled fényerőre figyelve, illetve a megfelelő opciók bekapcsolása, amik a beégések ellen vannak). A kiszemelt vétel a philips 805.
Köszönöm előre is a válaszaitokat!
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Berendeltem egy lg 65c11-et a napokban érkezik meg, egy olyan kérdésem lenne, hogy van valami ajánlott anyag amivel a látványt/HDR-t érdemes tesztelgetni?(esetleg ilyen rövidebb teszt anyagokra gondolok ami direkt a látványra megy rá;p)
Köszi!
-
salapp
addikt
Fiam tervezgeti, plazma után, OLED vásárlását. (A VT60-as plazmáról már letett, úgyis éppen kezdenek betojni a 60-as szériás plazmák). Csak Sony-t szeretne
Van itt, aki már használ 55A8(J) tévét? Tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- LEGO klub
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Napelem
- Horgász topik
- Le Mans Ultimate
- E-book olvasók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Samsung Galaxy A57 5G 256GB Awesome Gray Karcmentes állapot 8GB RAM 2029.04.10. garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest