- bitpork: Ha Isten létezik...
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLx
addikt
HDMI ARC bekapcsolva? Egyebkent alapvetoen katasztrofa ebbol a szempontbol a C1, osszevissza mukodik az ARC, neha random meghal, aztan meg megy ujra. Tele van ezzel az internet. Amikor nekem megdoglik, akkor kicsit dugdosni kell a HDMI kabelt egyik portbol a masikba aztan egyszer magahoz ter. Amikor megvettem mukodott kb. 2 orat, aztan vege. Csinaltam egy resetet, de semmi. Ide-oda dugdostam a kabelt, aztan magahoz tert csak ugy. Utana ment egy honapot gond nelkul, majd megint meghalt. Ismet dugdosas, megjavult. Mostanaban hetente egyszer megdoglik.
Ja igen, es csak pass-through kulonben nagyon furan viselkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Androidos tablet topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor