Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
newguy9000
csendes tag
Ma a PlayStation topikban egy kolléga megemlítette, hogy nincs megelégedve a TV-je hangszórójával, ezért vásárolt hozzá külső hangszórókat. Azt válaszoltam neki, hogy én viszonylag elégedett vagyok a C1-em hangjával, ennek ellenére valami mégis megmozdult bennem, ezért elkezdtem soundbarokat nézegetni.
Az lenne a kérdésem, hogy aki vett B vagy C szériás TV-hez soundbart és a TV-je nem konzolon van, ő hogy oldotta meg azt, hogy a soundbar ne takarja ki a TV képernyőjének az alját?
Nem is értem a koncepciót, hogy mit gondolt az LG, mert az összes promó képen falra rögzített TV-knél látom csak a soundbart egy állványon elhelyezve. Ez számomra azért tűnik furcsának, mert ugye a G széria lett erre a célra kitalálva, az összes többi eredetileg megáll a saját lábán.
És azért csak a G széria képviseli a kisebbséget. Vagy csak ahhoz dukál külső hangszóró? A többi típust vásárlók pénze már nem is kell nekik? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- VGA kibeszélő offtopik
- Okos Otthon / Smart Home
- Dispatch
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
És azért csak a G széria képviseli a kisebbséget. Vagy csak ahhoz dukál külső hangszóró? A többi típust vásárlók pénze már nem is kell nekik? 
Vhiktor