- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
válasz
freddirty
üzenetére
Aha, aszt hiszem rájöttem. Ha nincs rádugva a hdmi switchre a Chromecast akkor működik szépen.
Vszleg a ez egy Chromecast ultra ami tudna 4K 60Hz-et, észleli a tévét kinyomná az adatot, de a HDMI switchen meg csak 4K 30Hz megy át. Hát asszem kell 30 eurót költeni egy némileg újabb hdmi switchre
Egyébként jó darab a C12, gyorsan toltam rá egy LCD tesztet, tinting valami nagyon minimális talán zöldes a jobb szélen látható ha nagyon erőltetem, near black banding meg semmi. Ez utóbbi jó hír a 910v már nagyon sávosodott, sötét közeli képernyőknél sajnos láthatóan játékokban vagy mondjuk filmben űrjelenetben.
Ami kifogás lehet az a Steam link full HD megjelenítés. Az láthatóbban homályosabb mint a régi natív fullHD tévén. De még nem próbáltam semmit állítgatni rajta, lehet még nem ez a legjobb állapot. Pl régi Samsung TV-n is PC-re kellett állítani a bemenetet hogy kitisztuljon a kép a sok vicek vacak "képjavító" lekapcsolásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Mesterséges intelligencia topik
- Építő/felújító topik
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- PHILIPS 55OLED759 140CM 4K OLED SMART 120HZ ! AKCIÓ!
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor