Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Teaway: Kicsik és nagyok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Per Degaton
tag
válasz
#72042496 #61491 üzenetére
Nekem bevált, több mint két éve van meg. Először csak otthoni hobbi felhasználásra volt, de covid óta ezen dolgozom itthon és teljesen jó, szemnek, testnek se érzem rosszabbnak, mint az irodában használt egymás melletti két 21 collost
Négy darab 1080p-s részre szoktam osztani a 4k monitort, mintha négy fullhd monitor lenne. A felső részén lévő két részre rakom a viszonylag kevesebbet használt dolgokat. Azt sem kényelmetlen nézni, de az alsókat azért jobb. Nagyobb skálázást se használok, minden 100%-on.
Szóval nem tartanék a nagyobbtól se. Ráadásul ez egy eléggé magas talpú monitor, tehát a 48-as Philips és LG is még alacsonyabb is lenne mint a mostani, csak "lejjebb kezdődne", az 55-ös pedig csak 5 centivel lenne magasabb.
Az 55-ösnél inkább a szélességétől tartok kicsit, az munkára már lehet zavaró lenne. De azt amúgy is hátrébb kéne jobban tolni, vagy venni egy mélyebb asztalt, mert lehet, hogy ~egy méterről ott már zavaróan alacsony a PPI. De még nem döntöttem, hogy ha veszek akkor 48 v 55, munkára előbbi, filmre/játékra utóbbi lenne jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nintendo Switch 2
- Elektromos cigaretta 🔞
- DIRT Rally 2.0
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Metal topik
- Projektor topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest