- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halihólaci
tag
Köszönöm a segítséget a Sony A8 Androidos telepítéséhez, még persze nem próbáltam, kicsit nagyobb problémám lett.
A kép KODI19 alatt videó nézésekor pár másodpercenként ugrik egy kicsit. Nem minden filmnél, és nem ugyan annyira. Most pl egy sd sorozat A híd USA második évadja nagyon zavaróan ugrik. Már mindent kikapcsoltam a tv-n, nem változott. Ekkor megpróbáltam a régi Kodi-val egy másik tv-n egy kínai médialejtszón, hibátlan. A Sony tv saját lejátszóját próbálva is hibátlan a kép, nem ugrik . Szóval akkor a Kodi 19-en nem jó vmi. Már kikapcsoltam a váltottsoros mentesítést, nem változott, mást meg nem találtam. Esetleg ötlet mit csinálok rosszul?
Magát a Kodi-t nagyon szeretjük főleg a feliratok, filmleírások miatt.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED48C41LA 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor