- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
still2
tag
válasz
tamassneff
üzenetére
Szia,
A válaszod bizonyos tekintetben engem igazolt. Nem vagy átlagos felhasználó és a családodnak megfelelt volna a képminőség. Az emberek javarészt úgy látják a dolgokat mint a családod vagy én. Ha valakinek jó szeme van az egy áldás de éremnek mindig két oldala van zavaró is tud lenni ha mindent lát.
Igen a legjobbat kell ajánlani ebben igazad van. De a legjobb LCD után is csoda tud lenni egy lesajnált LG OLED. A tárgyilagosságot hiányoltam a hozzászólások egy részéből azaz hogy ez is jó tud lenni erre és erre de azért van jobb is. És ezzel már nem lehet vitatkozni.
Én nem csalódtam hanem megpróbáltam rávilágítani hogy az átlag felhasználót félre tudják vinni ezek az információk. Mint például: " A statisztika nem az LG mellett szól." Milyen statisztika? Az 10-20-30 ember aki hibát talált és panelt kellett cserélni és ezt le is írja. Mi van a másik 100 ezerrel aki nem talált hibát és boldogan használja és nem ír semmit sehová."Nem kell ide jönni és akkor nem lesz csalódás" ezt a javaslatot a mosolygós fejecske nem tudta teljesen semlegesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor