Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Az abszolút mappinget így hirtelen nem értem, hogy kellene értelmeznem? (ha jól sejtem úgy, amiről az utolsó bekezdésem szól? 1:1 ameddig lehet, felette lecsapni?)
Az utolsó bekezdéseddel teljesen egyetértek, jó lenne, ha user dönthetné el a tonemappinget, vagy legalább pár előre meghatározott opció közül választhasson. Sőt, 110 nitig valóban meg kéne tartani az 1:1 arányt, bár ha jól sejtem, eddig nagyjából így volt, csak ez a mostani update nyúlt bele az alacsony nites tartalomba is?Részemről egyébkétn fognám s 700 (vagy bárhol is legyen az adott kijelző csúcsértéke) esetén fognám s lecsapnám, vagy max ilyen 600tól felfelé kiegyenlíteném
Nem szép megoldás, de legalább 600nitig minden fényhelyes, felette pedig az, h most a nap mennyivel világosabb egy utca lámpánál vagy superman lézerszemeinél, az engem hidegen hagy 
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem szép megoldás, de legalább 600nitig minden fényhelyes, felette pedig az, h most a nap mennyivel világosabb egy utca lámpánál vagy superman lézerszemeinél, az engem hidegen hagy
Vhiktor