Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tastas

csendes tag

Sziasztok,

Majdnem végigolvastam az utóbbi fél évet, hát volt benne minden :D
    Köszönöm a sok infót az előttem szólóktól, elég sokat kaptam, de mégis tanácstalan vagyok.

LG OLED55B7V-ről váltanék egy max 77″ méretű Tv-re (nagyobb hely nincs, 177 cm szélességnél)
    A gond az, hogy minden funkció és tudás, webos; szimpatikus az LGben, viszont a garancia idő után nézhetetlenné vált az OLED, beégések (saját menü és TV műsor logók), hibás színek (sárga helyett zöld a képernyő 60%-án) a márkában teljesen megingott a bizalmam, a hiba és ügyfélkezelés miatt amit LG Magyarországtól kaptam. Ha ez nem lett volna akkor az LG OLED77CX tökéletes választás lenne, számomra. De most mégis megemberelte magát az LG és kicserélik a kijelzőmet, tehát LG újra játszik.
    Hosszú idő volt, de legyőztem a mamutot úgy néz ki. Max respekt az LG Mo.-nak, ezúton is. Garancia alatti ügyfélkezelés pedig parádés, ahogy olvasom. Viszont ez a sok CX - VB és TT probléma megrémít.
    Ne foglalkozzak vele? Úgyis javít az LG gari alatt könnyedén?

Kérném segítségetek, hogy milyen típusok közül válasszak, ha egy rendkívül világos nappaliban 5-6 méterről néznénk, akár napi 10+ órában is (akár Tv műsor, Bogyó és Babóca halálig.., REMUX filmek, Netflix)
    Az alábbi funkciókra lenne szükség fontossági sorrendben :
    – Garancia feltételekben nincs kikötés vagy jelentéktelen, az átlagos használatra vonatkozóan. (pld beégés kizárás, úgy tudom ezt csak LGnél kezelik vagy max napi használat)
    – Sok Netflix miatt Dolby Vision és vagy Netflix recommended TV
    – Airplay2 / Apple homekit támogatás
    – Jövőben valamilyen Soundbar is csatlakozna hozzá, tehát eARC is szükséges az Atmos miatt (várhatóan Sonos)
    - Játék nincs

Pénzügyi keret úgy néz ki nem engedi majd a C1-et, maradnék 1M körül, bár ahogy olvasom csak G1ben történt jelentős fejlesztés panel szinten

Érdemes-e LGCX77 vagy Sony AG9 most kifutóban?
    Élénkebb színgazdag képi világot szeretjük, a gyári ISF, dark room beállítások nem tetszenek, lehet "botszemem" van, fekete és Dolby Vision viszont magával ragad.

Köszönöm segítségetek!

Új hozzászólás Aktív témák