- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blakey
üzenetére
Olcsóbb kategóriában tény, hogy már keresni kell az LCD-k között, hogy kifogjon az ember egy értelmeset, viszont egyszerűen lesz@rozni az egészet, mint technológiát, nos, ezt te sem gondoltad komolyan.
A kicsit is komolyabb qledek már most fingatják a belépű szintű oledeket rendesen, mindenféle kompromisszum nélkül vagy minimális kompromisszummal, míg az olednél azért van para rendesen, ezt nem én találtam ki, ezek tények. + jócskán túl vannak árazva. Ide meg benézek, nem nagyon van olyan oldal, hogy ne azt olvasnám, hogy panelcsere, panelcsere, panelcsere.
Ha az oled nem tud felmutatni valami újat, komoly piaci visszaesés lesz a vége.
Egyébként pedig nonszensz, hogy megveszel egy terméket, aztán nem használhatod akkora fényerőn, mint ameddig el tudod húzni a csúszkát, ahogy kedved tartja. Ha állandóan ettől kell parázni és a már egyébként is jócskán visszavett fényerőt még visszább kell venni, nehogy beégjen, akkor mégis mi értelme? Nem igazán értem, hogy miben manifesztálódik az oled előnye, azon kívül, hogy a fekete az tényleg fekete, no, de milyen áron... Régen többek között azért is volt jó az oled, hogy milyen hihetetlenül nagy fényerőre képes, ami ugye kicsit sem elhanyagolható tényező a különféle HDR tartalmakhoz, manapság ez már miért nem számít? Azért, hogy nehogy beégjen? Ja, értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Windows 10
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 26
- Alkoholista nevelde
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kicsit is komolyabb qledek már most fingatják a belépű szintű oledeket rendesen, mindenféle kompromisszum nélkül vagy minimális kompromisszummal, míg az olednél azért van para rendesen, ezt nem én találtam ki, ezek tények. + jócskán túl vannak árazva. Ide meg benézek, nem nagyon van olyan oldal, hogy ne azt olvasnám, hogy panelcsere, panelcsere, panelcsere.
Vhiktor