Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gulupeti

senior tag

válasz blakey #57619 üzenetére

Olcsóbb kategóriában tény, hogy már keresni kell az LCD-k között, hogy kifogjon az ember egy értelmeset, viszont egyszerűen lesz@rozni az egészet, mint technológiát, nos, ezt te sem gondoltad komolyan. :) A kicsit is komolyabb qledek már most fingatják a belépű szintű oledeket rendesen, mindenféle kompromisszum nélkül vagy minimális kompromisszummal, míg az olednél azért van para rendesen, ezt nem én találtam ki, ezek tények. + jócskán túl vannak árazva. Ide meg benézek, nem nagyon van olyan oldal, hogy ne azt olvasnám, hogy panelcsere, panelcsere, panelcsere.
    Ha az oled nem tud felmutatni valami újat, komoly piaci visszaesés lesz a vége.
    Egyébként pedig nonszensz, hogy megveszel egy terméket, aztán nem használhatod akkora fényerőn, mint ameddig el tudod húzni a csúszkát, ahogy kedved tartja. Ha állandóan ettől kell parázni és a már egyébként is jócskán visszavett fényerőt még visszább kell venni, nehogy beégjen, akkor mégis mi értelme? Nem igazán értem, hogy miben manifesztálódik az oled előnye, azon kívül, hogy a fekete az tényleg fekete, no, de milyen áron... Régen többek között azért is volt jó az oled, hogy milyen hihetetlenül nagy fényerőre képes, ami ugye kicsit sem elhanyagolható tényező a különféle HDR tartalmakhoz, manapság ez már miért nem számít? Azért, hogy nehogy beégjen? Ja, értem. :)

Új hozzászólás Aktív témák