- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
janos666
üzenetére
"I.) Mondjuk az UHD HDR mozifilm az nyilván az egyik ilyen fő felhasználási kör, amiben szerintem remekel is. A 24fps-re jellemző lassú, és már a tartalomban is némileg motion blur-os mozgásoknál nem is hiányolom igazán a BFI-t (így, hogy nincs LCD féle csóvázás is, mert az egy külön LCD rákfene volt az OLED előtti, LCD-vs-PDP időkben). Ugyanakkor a HDR nekem közel sem olyan nagy szám, mint sokan hinni szeretik (erről majd még írok külön, de tömören: nyilván jobb, csak nem sokkal)."
Nem rossz a HDR de itt sem mindegy, hogy mit vársz el.
Megnézel egy 4K HDR mozifilmet, amely a producer/rendező szájíze szerint készült el - elmesél egy történetet képi világba csomagolva -, magyarán fogalmad sincs hogyan kellene is kinézzen a film.
Természetfilmeknél jobban látszik a különbség, hiszen eleve a nézőnek is több fogalma van arról, hogy a valósághoz képest ez hogyan is kellene kinézzen.
Nincsenek bebukott élénk színek, nincs sávosodás stb...Nekem pl az Avatar 4K/HDR semmi pluszt nem ad, ellenben nem 3d*s ami óriási mínusz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor