- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Egyik haverom most egy 65-ös cx-et, előtte próbáltam lebeszélni, hogy nagyon gyakori a VB és TT és őt biztos zavarni fogja.
Megvette, olyan durva VB és TT jelenségek vannak a tévén, hogy azonnal visszavitte.
Vett helyette egy AG9-et, de 77-ben, ami nekem is volt, se VB se TT, a kép meg dobozból kivéve máris gyönyörű(bb).
Mégis mi a retkes ...ez itt sok káromkodás helye... lfszt csinálnak az LG-nél?
Elmennek ezek a ...oda!Kb rámentek arra, hogy már direkt kiválogatják a leendő vásárlóknak a szar paneljaikat? Mert rájöttek arra, hogy 100-ból 98 embert ez nem érdekli, nem látja (nekik a legjobb), nem fog belemenni garanciális procedúrákba?!
A 77-es CX-em a panelcsere után most tényleg frankó, de most azt mondom (látva a haver új tévéjét kibontás után), hogy még mindig nem olyan a képe, mint nekem is az 1.5 évig, az előtte lévő AG9-nek, ahhoz egymás mellé kellene tenni, hogy hasonlóra állítsam be, ha egyáltalán be lehet!.
Ha jön a 83-as Sony, az elsők között leszek, aki azonnal vesz egyet. Mert a fejemet tenném rá, hogy Sony-nak (nyilván a panasonic-nak is, philips-be nem vagyok biztos) küldött a panelek, brutális minőségellenőrzésen esnek át!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fűnyíró topik
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bundle topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor