-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Ne is essék ....
....én arra céloztam, mikor ua.-nak a filmnek az FHD vs UHD verzióját megnézi a 4K TV-jén a "júzer" és el van ájulva, hogy a nagyobb felbontás mennyivel jobb, ergo: a "4K a király!" .... 
.... de pont nemrég írtami ide, hogy akinek FHD TV-je van (és le tud játszani rajta 4K anyagot) annak érdemes egy próbát tennie pl. az Avatar FHD vs UHD (visionplus-os változat) verzióival, hogy mit lát, mint "különbséget", mivel ott a 4K megjelenítő nem zavar be a képbe, mint "felbontásnövelő tényező" ....

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Új Bontatlan LG OLED EVO AI 65C51LA - 164cm - 2029.02.10-ig Garanciás -
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
....én arra céloztam, mikor ua.-nak a filmnek az FHD vs UHD verzióját megnézi a 4K TV-jén a "júzer" és el van ájulva, hogy a nagyobb felbontás mennyivel jobb, ergo: a "4K a király!" .... 
Vhiktor