Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
Azt én nem ismerem, valószínűleg pont amiatt amit te mondasz.
Amúgy igazad is van, én is ennek a híve vagyok/voltam, csak kiegészült az egész azzal, hogy amennyiben lehet célhardvert használok. Nem okoz gondot a settingelés sem, régebben rengeteget csináltam, és teszem is bizonyos téren ma is, viszont amennyire lehet kerülöm, mert inkább mással töltöm a szabadidőmet, amiből sokszor nincs elég. A Zidoo kb a megváltás volt, iszonyat jó player, pár barátom erre cserélte szintén a sajátját, miután látták nálam. Az új generácio az Z9x már android TV alapokon jön dolby vision támogatással.
@Salapp @Rolly Én felhívtam a Pana szervízt vásárlás előtt, és azt mondták, hogy amennyiben lefutotak a ciklusok, és beégett vagy probléma van akkor cserélik a panelt, a 2 éves garancia időn belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OpenWRT topic
- Hobby elektronika
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Crimson Desert
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 65" OLEDC51LA evo 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy igazad is van, én is ennek a híve vagyok/voltam, csak kiegészült az egész azzal, hogy amennyiben lehet célhardvert használok. Nem okoz gondot a settingelés sem, régebben rengeteget csináltam, és teszem is bizonyos téren ma is, viszont amennyire lehet kerülöm, mert inkább mással töltöm a szabadidőmet, amiből sokszor nincs elég. A Zidoo kb a megváltás volt, iszonyat jó player, pár barátom erre cserélte szintén a sajátját, miután látták nálam. Az új generácio az Z9x már android TV alapokon jön dolby vision támogatással.
Vhiktor