Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renziNNN
tag
válasz
salapp
üzenetére
65C9-en ilyen a hd tv adás (digi):
kép1
kép2
Szerintem ez messze felülmúlta azt amit vártam tőle. Mivel nem csak 4k content megy rajta, hanem néha tv adás is, ezért nagyon paráztam, hogy az hogy fog megjelenni egy 4k kijelzőn ekkora méretben. Gondoltam nézhetetlen lesz vagy éppen csak elfogadható.. De azt kell mondjam, hogy pozitívan csalódtam! És ez élőben szerintem egy fokkal még jobb, mint a képeken - még közelről nézve is. Akinek ez gagyi az nem tudom mit vár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Home server / házi szerver építése
- BMW topik
- iPhone topik
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor