Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
freemail.hu
üzenetére
A plusz garival úgy jártam plazmánál, hogy megvettem, (MM-ban) 1,5 év után tönkrement a garanciát biztosító cég és egyszerűen visszakaptam a pénzemet (még szerencse?). Ergo ugrott a plusz garanciám lehetősége, mert már "öreg" volt a tv hozzá. De persze jó ötlet, csak semmi biztosíték arra, hogy később lesz is, aki állja a garanciát. Ezek a kiterjesztések nem gyári eredetűek, hanem különböző külső cégek kötnek veled biztosítási szerződést. Még szerencsém volt, mert értesítést kaptam róla, hogy baj van. De mi van akkor, ha nem tudsz róla, hogy megszűnt a cég és 3 évesen "vígan" elviszed szervizbe, miközben az már fizetőssé változott a tudtodon kívül. És ez nem egyedi eset. Jó kis bevételi forrás.... elveszik a pénzedet, használják két-három évig kamatmentesen, utána bedöntik a céget és ha szerencséd van, visszautalják a két évvel korábban befizetett összeget.
Bocs az offért, csak eszembe jutott, hogy jártam. De azért kíváncsi lennék, hányan éltek a hosszabbított garancia lehetőségével a 2 év gyári garancia lejárta után.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED77C41LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG OLED C2 42 OLED TV hibátlan panel, beégésmentes, 4K HDR, HDMI 2.1
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor