Hirdetés
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
65E8PLA
PE II - farkas üldözi a kisgidát...Dejudder 2
Néhány apró artifacttól eltekintve szerintem nem nagyon téved az interpoláló rutin.
Az elmosódott lábaknál látni, hogy nem teljesen olyan mintha plazmán néznéd 0 interpolációval, de szerintem több mint elégséges az eredmény.
Minél magasabbra van állítva a DeJudder, annál több lesz a képi hiba.De ez a jelenet E6V-n úgy nézett ki, hogy a két apró mozgó állat végig villogott a képernyőn.
Ugyanez volt tetten érhető a new-yorki solymos-jelenetnél. Ott is hatalmas svenkelt részek váltakoztak az apró, követett témával. (sólyom)Ha engem kérdeztek, akkor azt mondom a svenkelés szaggatása zavaróbb dejudder 2-esen mint a kisgida vagy a farkas esetében némi artifact. De a svenkelés azért szaggat mert gyors az oled megjelenítése.
Nem tudom B8 vagy B9-nél mi lesz a szitu, E8-ban Alpha 9-es CPU van már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ugyanez volt tetten érhető a new-yorki solymos-jelenetnél. Ott is hatalmas svenkelt részek váltakoztak az apró, követett témával. (sólyom)
Vhiktor