Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38027) junior19 válasza rothfb (#38022) üzenetére


junior19
senior tag

Azért a te véleményed a Fisha fórumtárséval szemben azért nem nagyon mérvadó, mert te többször hangsúlyoztad már, hogy maxra felnyomott mozgásjavítással nézel mindent. Az a kép sokkal jobban hasonlít ennek a filmnek a képi világához, de aki alapból nem úgy nézi a filmeket, azt jobban zavarja ez a kép, mert nem ezt szokta meg.
Az is érdekes, hogy akik itt jelen vannak, azért valamilyen szinten foglalkoznak a képmegjelenítéssel. S itt is megoszlanak a vélemények. Nem régen egy hölgy ismerősöm felhívott, vett egy tévét, nem bírja nézni, nézzem már meg. Semmit nem tud a témáról, mi a fekete szint, mit csinál a kontraszt, csak nézi a filmeket. Be volt nála is a mozgásjavítás kapcsolva alaphelyzetben maximumra, s jelentkezett a szappanopera effektus. Ahogy kikapcsoltam tetszett neki, elmondása szerint már vissza akarta vinni.
Abban igazad van, hogyha a készítők lépnek ebbe az irányba, akkor mi felhasználók nem sok mindent fogunk tudni tenni. De azt is látni kell, hogy nem sok film jön ki így, s amik eddig megjelentek sem igazán nagy filmek voltak, semmi újdonsággal nem rukkoltak elő, csak a 60fps-el. Dvd-én egyébként ha jól láttam 25fps-el adták ki, azért ez is érdekes.

codec project

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.