Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• renatto

őstag

válasz Celtis #37267 üzenetére

Nem igazán értem miért lenne jobb LG-nek, ha ma kezdené el cserélgetni a panelt és nem 1 év múlva? Ha 17 "panelfordultával" tudja megoldani a szitut, most is annyi lesz, meg 1 év múlva is annyi. Ha most kap egy csereutalványt, 1 év alatt ezt eljátszhatja 5x, azaz addigra lehet 5 csereutalványt (75+ panellal) lő el... ez jobb lenne így?

1-2-5-10 magányos pixelt ha nem homogén képet nézel szerintem sosem veszel észre 8.3 millióból. Tehát mert nem igazán érdekel van-e, majd ha egyszer ránézek és találok én leszek a tróger mer bejelentettem?!

Ennyi erővel az LG elhajthatná első hónapban az összes pixelhibát, mert ugye akkor a kedves vevő egyből a kereséssel kezdte.... És jó lenne ha a tinting/bandig cserélgetésről is mindenki leállna! Meg kell szokni! ;]

Tudom, hogy 3 napon belül be kell jelenteni az észlelt hibát, de a fenti ettől független. És ez leginkább arra hivatott, hogy a készülékben ne keletkezzen nagyobb/további kár (pl darálónak letörik az egyik pengéje, de mivel így használják tovább le ég a motorja..) ez itt nem igazán áll fent.

ui: szerintem ez a "panel elfogyott" móka már a 6-7 sorozattal kifutott, mára már annyi panelt gyártanak, hogy szerintem erre felesleges alapozni. Pláne hogy a 2017-es B7-ből még mindig van, és akkor nem ennyi OLED-et vettek és gyártottak le mint ma.

Új hozzászólás Aktív témák