Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
Celtis
üzenetére
Nem igazán értem miért lenne jobb LG-nek, ha ma kezdené el cserélgetni a panelt és nem 1 év múlva? Ha 17 "panelfordultával" tudja megoldani a szitut, most is annyi lesz, meg 1 év múlva is annyi. Ha most kap egy csereutalványt, 1 év alatt ezt eljátszhatja 5x, azaz addigra lehet 5 csereutalványt (75+ panellal) lő el... ez jobb lenne így?
1-2-5-10 magányos pixelt ha nem homogén képet nézel szerintem sosem veszel észre 8.3 millióból. Tehát mert nem igazán érdekel van-e, majd ha egyszer ránézek és találok én leszek a tróger mer bejelentettem?!
Ennyi erővel az LG elhajthatná első hónapban az összes pixelhibát, mert ugye akkor a kedves vevő egyből a kereséssel kezdte.... És jó lenne ha a tinting/bandig cserélgetésről is mindenki leállna! Meg kell szokni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tudom, hogy 3 napon belül be kell jelenteni az észlelt hibát, de a fenti ettől független. És ez leginkább arra hivatott, hogy a készülékben ne keletkezzen nagyobb/további kár (pl darálónak letörik az egyik pengéje, de mivel így használják tovább le ég a motorja..) ez itt nem igazán áll fent.
ui: szerintem ez a "panel elfogyott" móka már a 6-7 sorozattal kifutott, mára már annyi panelt gyártanak, hogy szerintem erre felesleges alapozni. Pláne hogy a 2017-es B7-ből még mindig van, és akkor nem ennyi OLED-et vettek és gyártottak le mint ma.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor