Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
rothfb
üzenetére
Miután LG nagylelkűen cseréli a "hibás" paneleket, fű-fa-virág cserélteti, minden sz@ré'. De ez nem jelenti azt, hogy tényleg tré az összes. Ahogy már korábban is írtam, gyakran ezen rugózik az egész fórum és szinte már csak megerősítésért jönnek be, hogy ez cserés vagy sem... Ha nem lenne garanciás ez az "OLED sajátosság" > tinting, banding, ahogy LCD-nél sem nagyon az, hogy torzul a kép oldalról és durván felhős, megszűnnének ezek a "gondok", mert saját pénzen nem lenne fontos egy enyhe tinting/banding.

Ez nem harag kérdése, de ha mindig azzal jössz, hogy megint egy hibás LG, bezzeg a tiéd hibátlan, az nem nagyon segít. És majdnem olyan jó, mint az a kérdés, hogy "Beég?!"

Milyen magas az a Soundbar, hogy el kellene férnie?! Csak mert a C9 tényleg kicsit alacsonyabb, de amúgy is max 5-6-7 centi lehetne, ami szerintem továbbra is kevés lenne. Nekem nincs falra szerelve, alatta van a center, az alsóbb polcon, bár az én centeremen megállna a tévé.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor