Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31323) blakey válasza Mankó (#31321) üzenetére


blakey
titán

A fekete a Qleden is az volt, de szerintem jobban összemosta a részleteket - ezért volt rossz, szerintem nem érted, hogy mitől jó pl. a fekete, nem attól, hogy 100%-os, mert nem biztos, hogy annak úgy is kell lennie, ezért kell kalibráltatni ha annyira nem értesz hozzá, hogy legalább megfelelően jelenjenek meg a tartalmak. Ha bebukik a fekete akkor nem jó, tehát használhatatlan, biztosra veszem, hogy a QLED-et is jól be lehet kalibrálni és akkor máris látni, fogod a fekete és fekete közötti különbséget. Ezt minden megjelenítőn így kéne használni más kérdés, hogy a gyártók gyári beállításai eltérőek így van olyan gyártó, mint pl. a Samsung ahol pl. sokat kéne állítgatni ahhoz, hogy jó is legyen.
IFC minimum állításon volt alapon, svenkelésnél akadt a háttér mozgása, Közép álláson nem akad, szép folyamatos. Már csak az alakok meg meg akadását kell kiküszöbölni és minden tökéletes lesz - ezzel még lesz dolgod, mert összefüggésben van a Film móddal is, de most nem jut eszembe, hogy Panasonicnál mi a neve, ha egyáltalán még van ilyen.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.