Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cudarz

tag

Sziasztok, LG C8-am van egy napja, Philips OLED803-ról váltottam, tudnátok e segíteni a következőkben:

1. Netflix közben elég sokszor kihagy a hang kb 1 másodpercre. A Philips OLED nem csinált ilyet. Mi lehet a gond?
    2. Házimoziról, erősítőn keresztül hallgatom a TV-t, amikor kikapcsolom és bekapcsolom a TV-t, egy fura, kattanó hangot adnak ki a hangfalak. Philipsnél nem volt ilyen.
    3. A mozgásmegjelenítéssel nem vagyok elégedett. Én szeretem, ha egy alap mozgásjavító be van kapcsolva, nem tapasztalok soha semmilyen szappanopera effektet, nem is nagyon értem, hogy sokak mit látnak ilyenkor. A C8-on, ha a a TruMotionben beállítom akár a Smoothot, akár a Cleart, néha beszaggat utána a kép. Ezt még tesztelem, de mintha Netflixen ez nem lenne, csak ha a media lejátszóról használom. A Philipsen nem volt ilyen gond. Milyen beállítást javasoltok itt?

RTINGs alapján állítottam be. Az első benyomásom a Philipshez képest egyébként az, hogy az LG-nek kicsit természetesebb a képe, és jobb a sötét jelenetekben a részletek megjelenítése. Viszont rosszabb a mozgásmegjelenítése és mintha kevésbé lenne éles a képe. Szubjektív, de a Philips egy klasszisokkal szebb TV. Pár nap múlva írok majd egy részletesebb összehasonlítást is, remélve, hogy a fenti problémákat addig meg tudom oldani.

Új hozzászólás Aktív témák