- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
envagyok
üzenetére
"Egy negatív kritika volt itt, amikor vkinek inkompatibilis volt a kártyaolvasója.
Hány ember írta, hogy megvette, és visszaküldte, mert sz@r?"Ez így erősen félreérthető! Egyrészt az "inkompatibilis kártyaolvasó" az említett hibára "csak" az egyik lehetőség az LG tech support elmondása szerint.
Másrészt - ha így értetted - én a "negatív példámban" egy szóval sem említettem, hogy "sz@r". A képminőség ugyebár az itteni vita tárgya...
Leírtam, hogy "házimozizás" során vitán felül csodálatos képet produkált, és nekem bizony Blu-ray filmekkel akár 2D, akár 3D tartalom megtekintésekor a mozgásmegjelenítéssel sem volt problémám.
Nem azért vittem vissza, mert "sz@r" képet produkál, hanem mert hibás volt mindkét példány, amit vásároltam.
Abban viszont ijk fórumtársunknak igaza van, hogy a mozgásmegjelenítés még messze nem tökéletes az EG910V modell (és talán az eddig piacra dobott OLED-ek) esetében.
Az amerikai ismeretterjesztő csatornákon TruMotion-nel bosszantóan szaggat, anélkül vállalható, viszont mosottabb is.
A többi csatornán pedig a tartalomtól függően bizonyos kompromisszumokra kényszerül a felhasználó.
Ha kifogástalanul működött volna az általam vásárolt készülék, akkor az elképesztően csodás képminősége miatt vállaltam volna ezt a kompromisszumot. De ez nem jelenti azt, hogy a probléma nem létezik. Ahogyan azt sem, hogy örülni kellene ennek.
A jelek szerint az emberek érzékenysége is eltérő. Van, aki szó szerint nem is veszi észre, van aki észreveszi, de nem zavarja őt, és van, aki egyáltalán nem tud megbarátkozni vele.
Nincsen ezzel semmi baj, mert nem vagyunk egyformák.
Az viszont nem volna jó, ha ez a témakör is olyanná válna, mint a plazma tévéknek szentelt topic, ahol néhány beképzelt, arrogáns, sznob tévé tulajdonos olyan minősíthetetlen stílusban tántorított el mindenkit, aki bármi negatívumot próbált írni "szeretett készülékükről", ami nagyban túlmutat a kulturált fórumozás (és emberi viselkedés) határain!
Én ugyanis szívesen olvasnám a felhasználói és szakmai tapasztalatokat, híreket, véleményeket továbbra is ebben a témában!
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor