Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
perecKING
senior tag
válasz
OPiiPO
üzenetére
Ha kuldenel egy linket ahol en is elolvashatom hogy mennyivel ellenallobb a 8as panel akkor megkoszonnem!
Mert en meg errol nem hallottam. Az nem fair hogy olyat igertek valakinek hogy nrm fog beegni mikozben meg tu sem hasznaljatok a keszuleket egy eve....es tegyuk fel ha valaki nem 1 hanem 3evig szeretne HASZNALNI a keszuleket? Foleg ha apa megveszi reszletre 20evre aztan sirnak ha beeget de meg evekig fizetik....
Tudom az enyem 2016os modell nagyon elavult hisz a 8as már nem is curved es a 3d sem fert bele a dobozba a sok beeges gatlo hardver miatt
mint pl az android oled kikapcsol nehogy beegjen valam?
Van a csaladban philips oled 18as modell majd postolom ha vegre beegett de sajnos meg csak 2 hetes, idosebbek hasznaljak igy varni kell...Tudom nem sokan fogjak kipostolni a beegest mert utana nehezebb aproban meghirdetni
igy szerintem orulhetnek az erdeklodok hogy van aki oszinten bevallja.
De ne legyen igazam majd mindenki dobjon fel egy sajat piros vagy narancs kepet jovo ilyenkor es akkor beszelgetunk.ES KIEMELNEM AZT IS LEIRTAM HOGY MAR NEZEM AZ UJ OLEDET MERT A BEEGES ELLENERE OLYAN A KEP HOGY BEHU. BESZA. VALAMINT HDR TARTALMAKNAL NEM IS LATSZIK A BEEGES.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mint pl az android oled kikapcsol nehogy beegjen valam?
igy szerintem orulhetnek az erdeklodok hogy van aki oszinten bevallja.
Vhiktor