Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja - up: 2026.03.05
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piera23
tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Szia. Már sokadjára olvasom ezt a szaggatást nálad a Tv adasoknal és nem értem, mert az én 910em nem csinálja. Nyilván te is rájöttél hogy webos 2-nel minden forrást külön kell beállítani(tv, YouTube, USB, Hdmi, stb) és nincs egy "alkalmazd mindenre" gomb mint a webos3asban. Szóval nézd meg a tv adáskor a beállítást és ott is kapcsold le a tru motiont. Nekem sehol nem aktív, nem is produkál ilyen szaggatast. Firmware legújabb, én eredeti kép módban használom 100as Oled fénnyel, tru off állásban, többit nem piszkáltam el. így a fehér fehérebb. Nekem az expert állások alapban nagyon sárgák, kalibráló nélkül szemre meg nem fogom el állíttatni a színeket (tudom hogy warmról át lehet tenni másra) (Mindjárt megkapom hogy köcsög vagyok hogy 400as tevét nem kalibraltatom be alapból.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen program, ami...?
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Garmin topik
- További aktív témák...
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor