Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben360
senior tag
Leírnám a tapasztalatom az LG szervízzel kapcsolatba.
Tegnap sajnos ott maradt a 21:9-es filmek nyoma a tv-n,elég jól látszott,ezért írtam a chaten az LG-nek,mivel nincs számlám a tv mellé,csak garpapír és szállítólevél.
Leírtam mi a probléma,és egyből megadták az üfsz számát,amit nem vettem igénybe,online kértem a javítást.
Rá 20 percre hívott egy hölgy,felvette az adatokat,amit továbbított a szervíz felé.
Rá 1 órára hívott a szervíz,mondta hogy látja mi a gond,és azt is,hogy nincs számla,de ha ki van rendesen töltve a garanciajegy,akkor az is elég,majd elköszönt azzal,hogy ma jön.
Jött is,de szerencsére eltűnt a jelenség,mondtam is neki,hogy lehet fölöslegesen jött,de azt mondta nem baj,Ő akkor is megnézné,mondom hát legyen.
Megnézte,lefuttatunk pár tesztképet,lefényképezte a tv adatlapját,a garanciajegyet és ő arra tippelt hogy lehet nem futott le a kompenzáció,mert hiába kattan később,nem biztos hogy minden alkalommal meg is csinálja.
Azt tanácsolta,hogy használjam,ahogy eddig,és ha tudja fotózni a hibát akkor nem javítják,mert átlépte az 1 évet a garanciaidő,nem is lenne hozzá panel neki,hanem készülékcsere lesz a vége.(910v)
A garjegy rendben volt és elegendő is.
Szóval nagyon korrektek voltak és gyorsak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Képregény topik
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor