Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gaben360

senior tag

Leírnám a tapasztalatom az LG szervízzel kapcsolatba.
    Tegnap sajnos ott maradt a 21:9-es filmek nyoma a tv-n,elég jól látszott,ezért írtam a chaten az LG-nek,mivel nincs számlám a tv mellé,csak garpapír és szállítólevél.
    Leírtam mi a probléma,és egyből megadták az üfsz számát,amit nem vettem igénybe,online kértem a javítást.
    Rá 20 percre hívott egy hölgy,felvette az adatokat,amit továbbított a szervíz felé.
    Rá 1 órára hívott a szervíz,mondta hogy látja mi a gond,és azt is,hogy nincs számla,de ha ki van rendesen töltve a garanciajegy,akkor az is elég,majd elköszönt azzal,hogy ma jön.
    Jött is,de szerencsére eltűnt a jelenség,mondtam is neki,hogy lehet fölöslegesen jött,de azt mondta nem baj,Ő akkor is megnézné,mondom hát legyen.
    Megnézte,lefuttatunk pár tesztképet,lefényképezte a tv adatlapját,a garanciajegyet és ő arra tippelt hogy lehet nem futott le a kompenzáció,mert hiába kattan később,nem biztos hogy minden alkalommal meg is csinálja.
    Azt tanácsolta,hogy használjam,ahogy eddig,és ha tudja fotózni a hibát akkor nem javítják,mert átlépte az 1 évet a garanciaidő,nem is lenne hozzá panel neki,hanem készülékcsere lesz a vége.(910v)
    A garjegy rendben volt és elegendő is.
    Szóval nagyon korrektek voltak és gyorsak. :R :R

Új hozzászólás Aktív témák