- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gerner1
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben360
senior tag
Leírnám a tapasztalatom az LG szervízzel kapcsolatba.
Tegnap sajnos ott maradt a 21:9-es filmek nyoma a tv-n,elég jól látszott,ezért írtam a chaten az LG-nek,mivel nincs számlám a tv mellé,csak garpapír és szállítólevél.
Leírtam mi a probléma,és egyből megadták az üfsz számát,amit nem vettem igénybe,online kértem a javítást.
Rá 20 percre hívott egy hölgy,felvette az adatokat,amit továbbított a szervíz felé.
Rá 1 órára hívott a szervíz,mondta hogy látja mi a gond,és azt is,hogy nincs számla,de ha ki van rendesen töltve a garanciajegy,akkor az is elég,majd elköszönt azzal,hogy ma jön.
Jött is,de szerencsére eltűnt a jelenség,mondtam is neki,hogy lehet fölöslegesen jött,de azt mondta nem baj,Ő akkor is megnézné,mondom hát legyen.
Megnézte,lefuttatunk pár tesztképet,lefényképezte a tv adatlapját,a garanciajegyet és ő arra tippelt hogy lehet nem futott le a kompenzáció,mert hiába kattan később,nem biztos hogy minden alkalommal meg is csinálja.
Azt tanácsolta,hogy használjam,ahogy eddig,és ha tudja fotózni a hibát akkor nem javítják,mert átlépte az 1 évet a garanciaidő,nem is lenne hozzá panel neki,hanem készülékcsere lesz a vége.(910v)
A garjegy rendben volt és elegendő is.
Szóval nagyon korrektek voltak és gyorsak.

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Napelem
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Arany János - Kapcsos könyv
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor