Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
A B7 kezelése számomra felülmúl eddig minden TV kezelését....
Mind képben mind hangban "magára lehet hagyni", lejátszóként is megállja számomra a helyét, pillanatnyilag teljesen különálló egységként van jelen a nappaliban és semmi szükségem egyéb kiegészítőkre...
Nyilán egy oppo 205 vagy egy mark levinson házimozi rendszer nagyot lendítene képileg, hangilag, de nincs rá szükség, így jó ahogy van...Nem tudom milyen egy androidos tv kezelése, nekem egy 4k andoid lejátszóm van, de ott minden egyenbet kiheréltem és be sem léptem a gmail fiókommal ezért csak szimpla játékosként van használva, így elviselhető, ellenkező esetben frissít, jönnek a levelek, értesítések...megőrültem tőle...persze gondolom a sony android rendszere sokkal gyorsabb kezelhetőbb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor