- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
No vártam kissé eufórikus bejelentésekkel, hátha előcsalok valami hibát a készülékből, aztán pironkodhatok...meg ugye hajlamos az emberfia megilletődni egy ilyen készülék első néhány óráját kihasználva, és természetesen lehetőségem nyílt a sok beállításon végigverekedni magam...
Tehát nyilván ez a készülék felülmúl minden eddigi audio vizuális protézisemet (plazmáról jövök, nálam az elcédé kimaradt) ez azt hiszem nem vita tárgya.
Valami egészen elképesztő hová fejlődött a technológia...1999-2000 ben a házimozi hazai szárnypróbálgatásakor csak álmodni mertem ilyen képminőségről, ekkora méretben és most jön egy igen érdekes kritérium, ilyen felhasználóbarát irányíthatósággal.
Már páran leírták a YT-on található nagy számú 4K UHD tartalom adta lehetőségeket, bevallom éltem velük, csodás volt...persze egy idő után kissé unalmas a minden szép, minden jó, csodás a világunk mikroszkópon át effekt...
Egy távval megoldom a TV, a lejátszó és a beltéri egység irányítását könnyedén, minden idegeskedés nélkül...no erre vágytam.
Zidoo mehet a fenébe (fiamhoz) szintúgy a mini HI-FI...nekem ez a hangminőség a szobámba tökéletesen elég...
Hogy a "cons" rovatba is írjak valam it (még lehet LG marketingesnek hatok) a mozgás kompenzáció egy érdekes kérdés, ha nincs persze minden kissé élesebb, de fűrészfogas, a "sima" mód a legmegfelelőbb, de a korai pixel plus katódsugárcsöves TV-knél jelentkező mozgó tárgy körüli glória effekt itt is jelentkezik...ezen később kissé reszelnie kell az LG-nek mert ezt a pana jobban megoldja...
Összességében egy kiváló készülék, melegen ajánlom mindenkinek....főleg így 400 körüli áron!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor