- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
4264adam
üzenetére
4264adam és deathcrow42 , köszönöm a válaszotokat!
Közben még kutakodtam. Amennyiben a monitor hátulján lévő gombot kb. 3 másodpercig nyomvatartjuk, akkor kikapcsol és nem villog a led, kikapcsol a monitor. Kipróbáltam, működik. Elmúlt a karácsonyi fény, nincs még itt az ideje.
hopeless69: Februárban raktam össze egy konfigot, tervben volt a full fehér építés is, de aztán csak a gyári házventik lettek benne azok.
Amennyiben nem zárkózol el a külföldi vásárlástól, akkor itt van a német amazon. [ LG 34GS95QE-W] 260e Ft körül szállítással. Csak egy példa, nézz szét ,amennyiben úgy gondolod!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G7 C32G75TQSR VA Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- LG UltraFine 32UN880P-B IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Közben még kutakodtam. Amennyiben a monitor hátulján lévő gombot kb. 3 másodpercig nyomvatartjuk, akkor kikapcsol és nem villog a led, kikapcsol a monitor. Kipróbáltam, működik. Elmúlt a karácsonyi fény, nincs még itt az ideje.
Skynet258