Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
4264adam
üzenetére
4264adam és deathcrow42 , köszönöm a válaszotokat!
Közben még kutakodtam. Amennyiben a monitor hátulján lévő gombot kb. 3 másodpercig nyomvatartjuk, akkor kikapcsol és nem villog a led, kikapcsol a monitor. Kipróbáltam, működik. Elmúlt a karácsonyi fény, nincs még itt az ideje.
hopeless69: Februárban raktam össze egy konfigot, tervben volt a full fehér építés is, de aztán csak a gyári házventik lettek benne azok.
Amennyiben nem zárkózol el a külföldi vásárlástól, akkor itt van a német amazon. [ LG 34GS95QE-W] 260e Ft körül szállítással. Csak egy példa, nézz szét ,amennyiben úgy gondolod!
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung kuponkunyeráló
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardcore café
- GL.iNet OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Crimson Desert
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Közben még kutakodtam. Amennyiben a monitor hátulján lévő gombot kb. 3 másodpercig nyomvatartjuk, akkor kikapcsol és nem villog a led, kikapcsol a monitor. Kipróbáltam, működik. Elmúlt a karácsonyi fény, nincs még itt az ideje.
Skynet258