Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimpo
senior tag
Az Asus sosem volt olcsó.
Tandem OLED, plusz első "720 Hz" még ha csak egy mód az egész... A valóságban meg 540 Hz.
Szóval simán lesz 350+ ezer, már csak azért is, mert a korábbi 480+ Hz -esek sem olcsóbbak a gyártón belül.

Mindenesetre kár váltani 480 Hz-ről, főleg ha az ár-érték arányt is nézzük.
Egy héttel ezelőtt... 
Akinek kell vegye.

Az Oled az Oled, a 480 Hz meg majdnem 540...
14 percig hallható a lényeg. 
-
HEAHEA
aktív tag
Az a jó, ha van miből választani. majd kiforrja magát.
Számomra az oled az most nagyon adja. Személy szerint nem váltanék vissza 21:9-nél kisebb képarányra. Ez a 32:9 most még jobb. Játszottam egy kicsit Bf-et, meg Forza 5-öt. Szinte "körbe ölel" a látvány. A kisebb képarány már nem olyan élményt adna számomra. -
HEAHEA
aktív tag
Szervusz!
Én is szemezgettem ezzel a típussal. Bele lehet zavarodni annyi fajtája van.. Én ezzel szemezgettem: [Samsung Odyssey S49CG934SU] 240 Hz-es, okos funkciók nélkül.
Aztán képbejött a Philips. AnonimInc. Balázs videóját is megnéztem róla. Az i-re a pontot az Alzás akció tette. Nem tudom lesz-e a tényleges BF-kor ilyen, vagy jobb akció.
"Tud valaki olyat mondani erről a monitorról ami miatt nem szabad venni egy ilyet?
"
32:9-es képarány. Amikor az ilyen monitrokról olvastam eléggé megosztóan nyilatkoztak róla.
Az első monitorjaim 4.3-asok voltak. A 16:9-es képarány kimaradt, a 21:9-et léptem meg. Van egy 29"-os, meg egy 34"-os 2560x1080-as 75Hz-es IPS-es LG-m.
Most ez a Philips, amit korábban mutattam egy nagy váltás számomra: oled, 32:9, 240 Hz. Utóbbit igazán ki sem tudom használni (még).
Játék volt a fő szempont számomra, na meg a képfrissítés növelés. A képarány is megtetszett, próba cseresznye. Forza 5, F. C. Primal, Division-ök, csak pár példa.
#2996blountex: Kb.70 cm-re ülök a monitortól. Van benne egy minimális szem-nyak torna, de ez tervezett. Na meg egyénfüggő kinek mi az ideális nézési távolság , valamint mi az, ami elrendezés szempontjábból megvalósítható. Tervben van egy monitorkar a talp majdnem elfoglalja az asztal felét.
Ha van még kérdés szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Banggood
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- SONY INZONE M10S, 26.5", QHD, 480Hz Monitor / Új, Bontatlan, Garanciás, Akciós Ár /
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- Dupla Óriás Konferencia Monitor Szett - 2 x 70" -Cisco MX800 (2xCisco Imola-70FPX)
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

14 percig hallható a lényeg. 
"
Skynet258