Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
Szervusztok!
Épp monitorvásárlás előtt állok és nyúzom is a másik topicban 4264adam és sztivo idegeit rendesen, nem is ezügyben szeretnék itt tanácsot kérni, inkább csak megerősítést és véleményeket.
Ti akik - feltételezhetően - TN és VA panelekről váltottatok először OLED-re, gaming szempontjából mekkora volt az élményfaktor ugrás?
Sosem éreztem hogy nekem kell az OLED és alapvetően most is VA panelben gondolkodtam, csak volt szerencsém megnézni media marktban a kiállított első generációs G8-at és hát egyszerűen gyönyörű volt. A fekete az tényleg fekete volt.
Mivel az egyik játék aminél feltétlenül fontos hogy a fekete fekete is legyen, a Tarkov, így ott azt éreztem hogy ez márpedig kell nekem.
Ugyanígy nem gondolkoztam ultrawide-ban sem, de az a 34" valahogy megragadta a fantáziámat. Pedig itthon most is egy 32"-t nyúzok, de valahogy úgy érzem hogy megtaláltam "A" monitorméretet.Szóval TLDR, megérte az OLED váltás? Tényleg jobb élmény a játék?
PS: Samsung már nem is tervez 1440p ívelt monitorokat gyártani idén?
Mert az első genes G8 nálam elég para mióta tudom hogy hajlamos beégni, így inkább keresgélnék az újabb generációsak között, de azt meg most nem találok tőlük, az új 2025ös széria ahogy néztem csak laposban jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Házimozi belépő szinten
- OnePlus 15 - van plusz energia
- potyautas: Okos?telefon
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Eladó teljesen újszerű 4k 32 " Samsung S32A700NWP
- ASUS ROG Swift PG279QM 2560x1440 - G-SYNC - Alza garancia 2026.03.03-ig
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32BG750NUXEN ) 4K NEO-QLED GAMER , HAJLITOTT! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258