Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Kalandor: Tartalom
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Novver
senior tag
Szervusztok!
Épp monitorvásárlás előtt állok és nyúzom is a másik topicban 4264adam és sztivo idegeit rendesen, nem is ezügyben szeretnék itt tanácsot kérni, inkább csak megerősítést és véleményeket.
Ti akik - feltételezhetően - TN és VA panelekről váltottatok először OLED-re, gaming szempontjából mekkora volt az élményfaktor ugrás?
Sosem éreztem hogy nekem kell az OLED és alapvetően most is VA panelben gondolkodtam, csak volt szerencsém megnézni media marktban a kiállított első generációs G8-at és hát egyszerűen gyönyörű volt. A fekete az tényleg fekete volt.
Mivel az egyik játék aminél feltétlenül fontos hogy a fekete fekete is legyen, a Tarkov, így ott azt éreztem hogy ez márpedig kell nekem.
Ugyanígy nem gondolkoztam ultrawide-ban sem, de az a 34" valahogy megragadta a fantáziámat. Pedig itthon most is egy 32"-t nyúzok, de valahogy úgy érzem hogy megtaláltam "A" monitorméretet.Szóval TLDR, megérte az OLED váltás? Tényleg jobb élmény a játék?
PS: Samsung már nem is tervez 1440p ívelt monitorokat gyártani idén?
Mert az első genes G8 nálam elég para mióta tudom hogy hajlamos beégni, így inkább keresgélnék az újabb generációsak között, de azt meg most nem találok tőlük, az új 2025ös széria ahogy néztem csak laposban jelenik meg. 
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Formula-1
 - Arc Raiders
 - Azonnali alaplapos kérdések órája
 - iPhone topik
 - Kína utat tör, bemutatkozott a Longevity Yin and Yang
 - Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - További aktív témák...

- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
 - LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
 - LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
 - Dell U3423WE 4K ívelt monitor
 - LG 34GP63AP-B 34 ívelt 2K WQHD 160Hz 1ms Gaming Monitor Lenyűgöző játékélmény

- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
 - HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Skynet258