- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
Szervusztok!
Épp monitorvásárlás előtt állok és nyúzom is a másik topicban 4264adam és sztivo idegeit rendesen, nem is ezügyben szeretnék itt tanácsot kérni, inkább csak megerősítést és véleményeket.
Ti akik - feltételezhetően - TN és VA panelekről váltottatok először OLED-re, gaming szempontjából mekkora volt az élményfaktor ugrás?
Sosem éreztem hogy nekem kell az OLED és alapvetően most is VA panelben gondolkodtam, csak volt szerencsém megnézni media marktban a kiállított első generációs G8-at és hát egyszerűen gyönyörű volt. A fekete az tényleg fekete volt.
Mivel az egyik játék aminél feltétlenül fontos hogy a fekete fekete is legyen, a Tarkov, így ott azt éreztem hogy ez márpedig kell nekem.
Ugyanígy nem gondolkoztam ultrawide-ban sem, de az a 34" valahogy megragadta a fantáziámat. Pedig itthon most is egy 32"-t nyúzok, de valahogy úgy érzem hogy megtaláltam "A" monitorméretet.Szóval TLDR, megérte az OLED váltás? Tényleg jobb élmény a játék?
PS: Samsung már nem is tervez 1440p ívelt monitorokat gyártani idén?
Mert az első genes G8 nálam elég para mióta tudom hogy hajlamos beégni, így inkább keresgélnék az újabb generációsak között, de azt meg most nem találok tőlük, az új 2025ös széria ahogy néztem csak laposban jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest