- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz
BullKoxa #606 üzenetére
Nincs olyan hogy butított panel.
Ket panelgyarto van :
LG: WOLED
Samsung : QD-OLEDtőluk vásárolnak az AIB-ok. Rakják mellé az elektronikát és a házat.
Fényerőt mindenki egyénileg állítsa be. Nekem SDR-re a 15 játékra HDR 40-van.
Redditten sokat lehet olvasni hogy az embereknek fáj a szeme és feje hosszab idő után az OLED előtt. Szerintem meg csak mindent megtesznek érte:
- túl magas fényerő
- kombinálva az amerikai full sötét szobában ülve semmi háttérfénnyel csak a monitor.Nem szoktam a kijelzőket ennyire módosítani mint neked a képen van. Azt a beállítást használom ami nem módosít sokat a jelen csak a fényerőkön.
Szerintem neked az a bal oldali menüben a “Ki” lehetőség. Itt látom még a színeltolást is fokozza beleszól az anyagba. Ezeket én rábízom az anyagra nem a monitorra. És csak fényerő.
neked ezért túl fehér most. Próbáld ki SDR 10-15-20 fényerővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Horgász topik
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- Elkelt...
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest