Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
Topikgazda
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Hirtelen én sem leltem semmit, de érdekes módon valakinél pirosra vált amikor Diablo IV-gyel játszik.
Nincs nálad feltéve valami rgb vezérlő, ami esetleg bekavar és piszkálja a bekapcsoló led színét? Sosem hallottam ilyenről sem, de fura, hogy egy játék módosítja a led színét (gyakorlatilag címezhető LED-ként jelenik meg a Windows felé) szóval így bármi lehet...
AWCC-t is írnak, gondolom az valami Alienware Control Center lehet, ott is lehet módosítani a színt, szóval ez valami állítható dolog alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652VAUXEN) WQHD 100HZ GAMER PRÉMIUM MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nincs nálad feltéve valami rgb vezérlő, ami esetleg bekavar és piszkálja a bekapcsoló led színét? Sosem hallottam ilyenről sem, de fura, hogy egy játék módosítja a led színét (gyakorlatilag címezhető LED-ként jelenik meg a Windows felé) szóval így bármi lehet...
Skynet258