- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orbiteric
aktív tag
válasz
Orbiteric
üzenetére
Megjött a monitor, nem csalódtam, sőt!! Gyönyörű a panel , semmi banding, semmi rozsaszin efektus, full clear(3.gen qdoled). lefuttattam teszteket nincs pixelhiba se. Nem csalódtam a samsungban,pedig tartottam tőle kicsit. Látszik azért a kicsivel jobb szinfényerő woled után de azért nem folyt ki a nyálam, de természetesen brutál. A megjelenités,élmény más inkább. 27" 1440p 40-50 centiről még jobban benne vagyok a tartalomba és több részletek látok, lehengerlőbb mint az oled tv 55" 2.5 méterről. nameg a 360hz lehengerlő fluid,smooth minden. szóval nem bántam meg, nagyon jó megjelenitő, ezt a deltae1 is látom milyen pontos, tv csak kicsivel rosszabb,de az kalibrálva van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Könyvek, újságok - mit olvastok?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- KTC M27P20 Pro 27 Mini-LED 4K 160Hz Valódi HDR1000, megkímélt állapot
- Gigászi óriás! 43"/4k/144Hz/HDR csak a tiéd! Ajándékot is kapsz!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258