Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ketogén étrend
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Két hete várok az újra (Alza), ma kaptam egy emailt az újabb tolódásról, eddig 12.11 volt a beérkezés várható ideje, ma tolták 12.19-re, szóval még nagyon nincs raktárkészlet belőle szerintem az EU-ban. Már gondolkodom én is hogy nem várok rá tovább, karácsonyra azért jó lett volna, de ez az idén már nem fog érkezni, egyedül az ára ami még visszatart, én még 224.390Ft-ért rendeltem elő náluk amit elvileg tartaniuk is kell, még az is van a rendelésnél bejegyezve.
Csak hát egyre több problémáról olvasok én is a Tandem Oled panelekkel kapcsolatban aztán azért elbizonytalanítja kicsit az embert, hogy valóban érdemes-e várni na meg megvenni, hiába kecsegtetőbb az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- LEGO klub
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258