- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
deva
tag
Sziasztok,
Eljött az idő, amikor úgy érzem, hogy árérték arányban hajlandó vagyok megvenni az első OLED monitorom.
A választás a Samsung Odyssey OLED G6 lenne, legalábbis az alábbiak alapján úgy látom, hogy ez a kategóriában a legjobb:
- 27"
- QHD
- színek
- matt coating miatt világosabb helységben is használhatóbb, ez pedig nálam sajnos-nem sajnos adott
- 360 Hz elég, akár még 240 is bőven elég lenne, de nem panaszkodomFelhasználás kettős lenne, ha mac van rádugva, akkor munka, és mindennapi böngészés, ha windows akkor játék, kompetitív FPS-től városépítgetősön keresztül bármi más is szóba jöhet. QHD@120Hz ki tudom használni, ha frame gent bekapcsolom, akkor 240-et is. Filmre nem használnám, arra ott van a TV.
Ahogy néztem, 250k környékén számomra ez a legjobb választás. Felmerült még LG, Asus, és Alienware, de igazándiból egyik sem tudott ténylegesen meggyőzni a fenti G6 ellenében.
Szóval a kérdés, hogy árérték arányban van-e ennél jobb, vagy ez tényleg jó irány lenne? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Üzleti vita és megbeszélés
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Ezzel fixen nem kell hunyorognod! 43"/4k/144Hz/HDR csak a tiéd! Ajándékot is kapsz!
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- AOC C27G2ZU/BK Ívelt Gaming monitor FHD/240HZ/0.5MS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258