Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
.. és a többiek.
Köszönöm szépen Nektek, meggyőztetek valószínűleg, karácsonyra (most
) meglepem magam úgy érzem egy ilyennel akkor. Még egy kérdés a fényerő. Hogy is kell ezt a parát elképzelni, mert olvasom, hogy van vele. én az oled TV-t 50 háttérvilágítással használom, bőven elég még világos szobában is számomra, sötétben meg pláne, lcd monitorom most 44-es fényerőszinten megy, ezeknél az oled monitoroknál ahogy olvasom a panel és a rétegek miatt kevesebb, de ez nem lesz nálam gond az előző infok alapján lehet ezt valahogy következtetni?
Illetve tényleg a text kérdés, hogy olvasás közben nagyon zavaró lesz-e, kb 80 cm-re vagyok a monitortól én általában, szemem fülem érzékeny az biztos, ez egy nagy defektem
Ja és ha már kérdések, én nem igen voltam samsung panel párti, és ha jól olvasom és tájékozódom a QD-OLED technológia a Samsungé, a WOLED pedig az LG-é. elég jelentősek a különbségek ahogy nézem, főleg hogy egyik fehérből állít elő rétegekkel színeket (nagyon sarkosan fogalmazva) másik kékből quantum dot technikával (jelentsen is ez bármit). Nos józan paraszti eszemmel ugye a kék fény általában a szemnek a legrosszabb, nyilván itt azért van egy rakás réteg meg fényvezérlés és stb, de akkor ez nem okoz problémát hosszabb távon a szemünkkel?
Nem kötekvésből teszem ezeket a kérdéseket, csak szeretem megismerni a technológiákat amiket használni szeretnék, és alapból is ilyen beállítottságú vagyok, hogy szeretem megismerni az újdonságokat, tájékozódni stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ASUS routerek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG 32UR500-B VA Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- Philips Evnia 49M2C8900/00 Gaming OLED Monitor 240Hz
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) meglepem magam úgy érzem egy ilyennel akkor. Még egy kérdés a fényerő. Hogy is kell ezt a parát elképzelni, mert olvasom, hogy van vele. én az oled TV-t 50 háttérvilágítással használom, bőven elég még világos szobában is számomra, sötétben meg pláne, lcd monitorom most 44-es fényerőszinten megy, ezeknél az oled monitoroknál ahogy olvasom a panel és a rétegek miatt kevesebb, de ez nem lesz nálam gond az előző infok alapján lehet ezt valahogy következtetni?
Skynet258