Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orbiteric
aktív tag
Hi. Mozgatható,forgatható vesa 100x100 monitor állványt keresek, megpróbáltam lerajzolni, a fej ahol én ülök ,mellettem jobb oldalt van egy asztal aminek a végén a sarkához tudom rögziteni, ahonnan be kell hogy tudjam húzni magam elé derékszögbe, remélem egyértelmű a kép. Ha tud valaki ilyen állványt amit lehet használni igy derékszögben az dobjon linket. sajnos csak olyan tipust láttam amit velelem szembe lévő asztalra lehet csak rögziteni,de az nem jó. Ha csak külföldi webshopba van ilyen az se baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Warships
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AOC Q27P1 27" QHD (2560 1440) IPS Használt Monitor
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkVision S22e-19 22 col használt monitor 1év garancia(bővíthető 2évre) MONITORCENTER.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258