Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15851) Daert


Daert
őstag

Üdv!
Órát szeretnék a nejemnek vásárolni,lehetőleg ami tud magyarul.Zenehallgatás nem opció,nem kell hogy hívást fogadjon,nem kell e-sim-es megoldás,vagy fizetési képesség.Ami kellene,pulzus és SpO2 mérés.Eddig a Huawei Gt 2e 42mm-es modelljét néztem de sajnos nem lehet EU raktárból rendelni.A 46-os meg ha EU-n belülről is jön nem biztos hogy vámmentes.Ugye az Amazfit GTS 2e nem tud magyarul?Amennyiben így van,akkor a telefont más nyelvre kell állítania hogy használni tudja az órát?

(#15852) Dwatti válasza Daert (#15851) üzenetére


Dwatti
addikt

Van Honor MagicWatch 2 vagy Huawei watch gt2 42mm 54- 60 e körül.

Amazfit óra nyelve és alkalmazás angol nyelvű telon nem kell állítani semmit. Lehet hozzá nem hivatalos magyarosított Zep alkalmazást letölteni.

[ Szerkesztve ]

(#15853) (ex)Cat válasza Divinity (#15846) üzenetére


(ex)Cat
senior tag

Biztos hogy nem sajnos. Csak azt tudja használni ami a telón van.

Van ebben logika amúgy, mert azért az órán telefonálni.. azért nem olyan mint a filmeken :) De persze szükségmegoldásnak jó lenne, és annak jó is, de csak a mobilos számmal él.

(#15854) Divinity válasza (ex)Cat (#15853) üzenetére


Divinity
őstag

Igen én is erre jutottam sajnos, ami azért egy érdekes megkötés hisz pont akkor van értelme ha nincs nálad a telefonod így nem is tudnak kommunikálni. :(
Nekem pont tökéletes lett volna, óra meg füles mindig van nálam, nagyrészt meg a céges telefont használom, a magánt heti 1-2x maximum de hát szükség azért van rá mert nem tudok mindent online intézni a céges számlán meg hülye policy van :(

return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }

(#15855) (ex)Cat válasza Divinity (#15854) üzenetére


(ex)Cat
senior tag

Elvileg ugye ez pont így működik, azaz nem kell hozzá a telefon, de csak azzal a számmal megy, ami a telefonodon is van. Azaz lehet nálad a céges mobil + az AW, ami a magán telefonod számát "tükrözi" és az úgy működőképes kombináció. (Multi SIM? ha jól rémlik a koncepció neve a Telekomnál) Szóval lehet, félreértettem az előbb, de ez egy működőképes dolog, akkor is, ha nincs nálad, vagy nincs bekapcsolva a magán mobil.. De mindenképp kell hozzá a saját mobil előfizetés is és ehhez kapcsolódik a multiSim szolgáltatás (1 fizikai a mobilba, 1 eSim az órába). Úgy nem megy, hogy csak eSim az órába.

(#15856) Divinity válasza (ex)Cat (#15855) üzenetére


Divinity
őstag

Nem, elsőre értetted jól. :)
van egy céges (voda) iPhone-om, meg egy magán, ami jelenleg egy nyomógombos mert szinte semmire nincs használva csak heti 1-2 hívásra, ez már Telekomos. És az volt az ötlet, hogy veszek egy eSim-es AW-t majd abba a magán T-s eSim-em rakom de a céges tilóval van összekötve így mindent megkapok rá ami notification de tudom arra a heti pár alkalommal magán hívásokra is használni.
Csak ugye kell neki, hogy ugyanaz legyen a szolgáltatás a telén meg a watchon is és erre mondtam, hogy fura, hisz pont akkor van értelme amikor nincs ott a telefon így végülis nem is feltétlen kell tudnia, hogy milyen sim van benne.
Van ez a családi felügyelet megoldás még ami megoldható lenne de akkor lényegében egy standalone watchot kapok a magán számommal ami nem kommunikál az iphone-ommal. :W

return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }

(#15857) (ex)Cat válasza Divinity (#15856) üzenetére


(ex)Cat
senior tag

Jah, világos. Így valóban nem megy sajna. Pedig ebben azért volna logika, hogy működjön. :(

(#15858) racskobalazs válasza nutfile (#15848) üzenetére


racskobalazs
senior tag

Ennyire jók a Garminok? Tehát megérné leváltani?

Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.

(#15859) monaka válasza scyllarus (#15850) üzenetére


monaka
csendes tag

Értem, köszi szépen az infót.

(#15860) HKorn válasza racskobalazs (#15858) üzenetére


HKorn
addikt

Csak ha a sport az elsődleges használati szempont. Véleményem szerint Garminok nem hardverben erősek, vagyis hasonló képességű hardvert kapsz olcsóbban is más gyártótól. Gaminnál a lényeg inkább az egész rendszer / szolgáltatások, ami egyértelműen a sport köré van építve.

Run&Ride

(#15861) racskobalazs válasza HKorn (#15860) üzenetére


racskobalazs
senior tag

Igazából sokkal inkább mindennapi használatra kell csak. Néha néha séta / kerékpár / tollas / úszás, de a nap sokkal nagyobb részében ülő irodai munka és mindennapi tevékenységek.

Ilyen szempontból akkor Garmin helyett melyik órák ajánlottak?

Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.

(#15862) HKorn válasza racskobalazs (#15861) üzenetére


HKorn
addikt

Akkor sokkal olcsóbban is megúszhatod egy Huawei Watch GT2 / Honor MagicWatch 2-vel, de sok már opció is szóba jöhet még, ha pl a karkötő forma is ok. Huawei Watch Fit pl. Garmin elég drága szerintem, ha csak általános használatra kell.

[ Szerkesztve ]

Run&Ride

(#15863) anrb


anrb
aktív tag

Holnap, illetve holnapután mutatják be a:
-Garmin Forerunner 55
-Garmin Forerunner 945LTE (nagyjából az FR945 hardvere, de FR745 méretben, Elevate V4 optikai szenzor, újabb Sony GNSS chip)
-Huawei Watch 3 / 3 Pro (eSIM, HarmonyOS, tekerőgomb)
órákat.

(#15864) HKorn válasza anrb (#15863) üzenetére


HKorn
addikt

Na FR 55-re kiváncsi leszek, bár ahogy nézem ugyanolyan kicsi kijelzős lesz, mint az FR45. HW3 is érdekes mit raktak bele.

[ Szerkesztve ]

Run&Ride

(#15865) anrb válasza HKorn (#15864) üzenetére


anrb
aktív tag

Az FR55 belépő szintű futóóra. Szvsz meg fogja kapni az új GNSS chipet és az optikai szenzort is, de ezen felül sokat ne várj.
Ha a Huaweire lehet 3rd party programokat telepíteni, akkor venni fogják, mint a cukrot. Főleg most, hogy a Tizent beszántja a Samsung.

(#15866) HKorn válasza anrb (#15865) üzenetére


HKorn
addikt

Pedig egyébként bőven elegendő lenne a tudása csak az 1"-os kijelző az ami engem elriasztott. (meg persze a 42mm-es méret is túl kicsi)

Run&Ride

(#15867) Roland861010


Roland861010
addikt

Sziasztok,
Olyan okosórát keresek amiben van hangszóró.
Nem kell hogy telefonálni lehessen rajta hanem az ébresztő funkció a lényeg.
Mert ami tetszene az csak rezeg és annál többet nem is szánnék rá.( Huami Amazfit T-Rex)

(#15868) vilmose33 válasza anrb (#15865) üzenetére


vilmose33
őstag

Olvastam pletykákat ,de biztos vajon?

A jövő most van

(#15869) HKorn válasza Roland861010 (#15867) üzenetére


HKorn
addikt

Huawei Watch GT2 / Honor Magicwatch 2

Run&Ride

(#15870) padi68


padi68
senior tag

Sziasztok,

Honor watch GS pro:

eddig tartott a barátság: tegnap visszavittem az órát 14 napos elálláson belül( az ügyintéző ritka köcsög volt, nem akarta visszavenni, pedig az óra makulátlan volt...)

A legnagyobb gond az volt, hogy az értesítések esetén csak rezgés volt, de nem jelenítette meg magát az üzenetet....
Sok mindent beállítást próbáltam de nem jött össze.... :W

A másik ami nem tetszett, hogy csak 2 gomb volt és a kezelés pont fordítva volt más órákkal kapcsolatban...

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68

(#15871) anrb válasza anrb (#15865) üzenetére


anrb
aktív tag

[link] [link]

[ Szerkesztve ]

(#15872) anrb válasza vilmose33 (#15868) üzenetére


anrb
aktív tag

Ha a Huaweire gondolsz, akkor magyar idő szerint holnap 14h-kor lesz egy live stream az újdonságokról. [link]

(#15873) vilmose33 válasza anrb (#15872) üzenetére


vilmose33
őstag

Tizen beszántására írtam.

A jövő most van

(#15874) lugosi válasza Divinity (#15856) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Milyen iphone-od van? Mert ha dual simes, akkor a saját telekomos számodat átváltod esimre, az mehet a telefonra esimes számnak, és akkor hozzá tudod kapcsolni az apple watch-ot. Az esimhez tudomásom szerint feltétel, hogy havidíjas legyél és ne feltöltős.

(#15875) Divinity válasza lugosi (#15874) üzenetére


Divinity
őstag

Sajnos a céges iPhone függő, ez volt az első irány nekem is, erre kiköpte, hogy sajnos ezzel a szolgáltatással nem fog menni. :D
Voda függő a céges drága és Telekomos a magán előfizum.

return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }

(#15876) MC Pite válasza padi68 (#15834) üzenetére


MC Pite
veterán

Garmin Instinct, vs T-Rex, vs Stratos 3.

Garmin cuccokat amúgy is régóta nyúzok, eredendően szeretem őket, persze az Explore app azért eszembe juttatta hogy akadnak itt is bugok :).

Elsődleges dolog volt hogy mindig, bármilyen szögben lássam az időt a kezemen, hadonászás nélkül, a transzreflektív STN (?) panellel ez pipa.
Nekem jobban tetszik mint a Stratos 3 kijelzője, ami sokkal élesebb, és nyilván színesebb, de ez ez óra, nem akarok rajta képeket nézegetni. Méretben és súlyban, plusz az üveg védelem is jobb. Igaz, a T-Rexnek korrekt pereme van, de hiába a fényszenzor, AOD használatakor nem megy csak fix fényerőn, és az elsődleges pont itt bukott.

A Garmin Connect appot jobban szeretem, több dolgot követhetek nyomon, jobban szeretem a felületet(bár ezen is lehetne csiszolni, vagy jobban testreszabhatóvá tenni, de az online felület egész korrekt), futásnál is több adattal szolgál, plusz a Szegmensek-nél a környékbeliek/ismerősök is megtalálhatóak. :)

Pulzusmérésben... Talán a Garmin jobb mint a Stratos. De olyan tevékenységek (bringázás pl) amikor a csuklón nem túl pontosan mérnek, a Garmin összeakasztható a Polár pántommal is (sok értelme telefon mellett nincs, de lehetőség van rá). Arra nem jöttem rá mikor melyik miért mér jobban.

Értesítésekben a Garmin legalább fél percig mutatja, ezt szeretem, és nem csak fix válaszok vannak, hanem ha egy értesítésen vannak egyéb opciók (Nem jártam itt, Resume, Stop, stb) akkor ezt a parancsot is adhatjuk az óráról.

A magyar szövegek átszerkeszthetőek, és alapból nem rosszak, de némi update ráfér. :) Jó lenne az óralapokba is belenyúlni kicsit (már megint pont a perc kijelzés a gyengébben látható :U ), de ezt még nem találtam meg hogy hol, vagy hogy lehet-e.

Sebesség oké, időjárás egész tűrhető amit mutat (amazfit nem tudom honnan veszi, de nem nagyon találta el), GPS pontosság jó.
Az útvonalak letöltése... na, az a Garmin rosszabbik fele, van ami megy, van ami nem (vagy a Connect-el), és van amitől az óra újraindul (útvonalpontra navigálás vagy útvonalterv betöltéskor). Volt hogy sikerült 2 edzős körömet rátölteni (meg fel is másoltam az órára kábelen), de mégsem látszik, csak amit utoljára GC-ben ikszeltem össze. Ezt a rész még igyekszem kitapasztalni (kijelzés görgetés és auto pause kikapcsolás segít hogy kevesebbet induljon újra, ez ..azért nem méltó ilyen ársávban lévő cuccokhoz).
Egyelőre ennyi, még akad 1-2 dolog amin filózok és a topikjában se lett meg a tuti infó, de keresgélős/kitapasztalós lesz.

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#15877) anrb válasza vilmose33 (#15873) üzenetére


anrb
aktív tag

Szerintem nem kérdés. Úgy egyesítették erőiket, mint annó az MKP és az FKFPP. A Google kapott egy új gyártót, egy új platformot (Exynos) és eggyel csökkent a konkurenseinek száma. A Symbian, a Bada, a Maemo és a MeeGo után után már nem is érdemes csodálkozni.

(#15878) padi68 válasza MC Pite (#15876) üzenetére


padi68
senior tag

köszönöm!

nekem is pénteken jött meg a solar instinct,
a honor watch GS pro és az amazfit gts2e pedig mentek...

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68

(#15879) anrb válasza anrb (#15871) üzenetére


anrb
aktív tag

(#15880) HKorn válasza anrb (#15879) üzenetére


HKorn
addikt

Ezek alapján úgy tűnik, hogy az FR55-nél maradt az ElevateV3, 945 pedig V4-et kapott. Ettől függetlenül elég sok mindent belepakoltak a kis 55-be is, teljesen rendben van a tudása, egyedül a kijelző méretért kár, de nyilván ez tudatos, mert akkor könnyen kannibalizálhatná a nagyobb modelleket.

Run&Ride

(#15881) csincse


csincse
csendes tag

Akit esetleg érdekelne egy újracsomagolt Stratos 3, most elég jó áron van az emagon. (36k)
Árukeresőn 62k a legolcsóbb.

(#15882) Laslow


Laslow
senior tag

Sziasztok!
Milyen okosórát/okoskarkötőt érdemes leginkább nézni, ha az alábbiak a szempontok?
- Max. 30.000 Ft.
- Vékony kis női csuklón ne tűnjön túl nagynak/vastagnak.
- Elsődleges funkciója az alvásmonitorozás és a folyamatos pulzusmérés lenne.
- Google Fit szinkronizációt tudja.
- Bírjon ki feltöltés nélkül kb. egy hetet.

Ami nem érdekes: okosóra funkciók, értesítések kezelése, háttértár, zene vezérlés, GPS.

Sajnos alvásproblémák vannak, és jó lenne látni, hogy ha már olyan súlyos, hogy altatót kell bevenni miatta, az altató meddig viszi le az egyébként is alacsony pulzust éjszaka. Jó lenne pontosan látni, hogy mikor, mennyit és milyen mélyen alszik a viselője, és mikor csak forgolódik hosszasan.

[ Szerkesztve ]

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

(#15883) MC Pite válasza Laslow (#15882) üzenetére


MC Pite
veterán

Gts 2 mini vagy a Bip (S Lite)?
Az alvásmonitorozás ... Nem tudom mennyire pontos, amazfitek meg a garmin eléggé mást mérnek nálam.

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#15884) Laslow válasza MC Pite (#15883) üzenetére


Laslow
senior tag

Köszi a tippeket!
Alvásra most úgy láttam neten, hogy a Fitbit Inspire 2 a leginkább ajánlott, bár az már árplafonon van esetünkben. A GTS 2 Minire viszonylag sok panaszt lehet olvasni, mintha már csak a Bip S lenne kapható, de az S Lite már nem lenne forgalmazva. A Bip U (Pro) miben különbözik az S-től?

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

(#15885) MC Pite válasza Laslow (#15884) üzenetére


MC Pite
veterán

Bipek között nehéz eligazodni. S-nek GG3 az üveg, kisebb a kijelző és felbontás,
Páromnál GTS2 mini áll az első helyen, milyen panaszokat találtál rá?

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#15886) Laslow válasza MC Pite (#15885) üzenetére


Laslow
senior tag

- 3-4 nap alatt lemerül
- frissítés közbeni lefagyás
- könnyen elveszíti a kapcsolatot a telefonnal, és szinte soha nem kapcsolódik újra automatikusan
- igénytelen a szíj műanyag csatja
- fals pulzus adatok sport közben
- fényerőt automatikusan állítja manuális fényerő beállítás mellett is

Jó, ezek között biztos van user error és szubjektívum is, de azért ebből az jött le nekem, hogy nem csupa jót írnak róla.

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

(#15887) Daert válasza Dwatti (#15852) üzenetére


Daert
őstag

Köszönöm,végül egy fehér Huawei GT 2e lett rendelve.Igaz nagyobb mint a gt2 24mm-es modellje,de remélem jó lesz neki.Ez még egész szolid kinézetre is.

(#15888) ans válasza Laslow (#15882) üzenetére


ans
aktív tag

Alvásra Polar Unite-t érdemes megnézni. Drágább, de az egyik legjobb alváselemzés a Polar óráké.
Google fitet nem tud, de a saját renszere elég jó.

[ Szerkesztve ]

(#15889) puhos363 válasza Laslow (#15886) üzenetére


puhos363
tag

A feleségemnek is Gts2 mini van, ezek közül még egyikre sem panaszkodott.

Gigabyte B450, Ryzen 5 2400G, 2*8GB 3000Mhz, MSI RX570 8GB, Seagate Barracuda 2TB Hdd, Kingston 240GB ssd, Fsp Hexa+ 450W, Zalman Z3, Arctic Freezer 12, W10 Home, Philips V243

(#15890) anrb válasza Laslow (#15882) üzenetére


anrb
aktív tag

Alvásvizsgálatra a háziorvos tud beutalót adni. Várólistás, de a privát ellátással ellentétben legalább "ingyenes".
Ha csak hobbi célra kell, akkor bőven elegendő akár egy 10e forintos Huawei (Honor) vagy Amazfit karkötő is. Google Fit szinkron 3rd party programmal megoldható.

(#15891) MC Pite válasza anrb (#15890) üzenetére


MC Pite
veterán

Viszont innentől a jogsi megújításnál problémák lehetnek ha államiba megy az ember alvásvizsgálatra tudtommal.

Egyébként pl mára is 27 perc mélyalvást mondott a Garmin nekem (nem is kaptam mára túl sok BodyBattery pontot, ill nem is ébredtem túl frissen). De azonkívül hogy számszerűsítve is látom hogy szarul/keveset alszok (pedig most elég időben feküdtem le), nem sikerült sokat előre lépnem. [kép]

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#15892) anrb válasza MC Pite (#15891) üzenetére


anrb
aktív tag

Szerintem a többség jobban jár, ha eggyel kevesebb sofőr alszik el a volánnál. Van persze megoldás mindenre.

A Garmin saját fejlesztésű alváselemzése úgy, ahogy van sz*r. Számos tesztelt típus után írom ezt.

(#15893) HKorn válasza anrb (#15892) üzenetére


HKorn
addikt

Amit észrevettem, hogy ha felébredek, de nem kelek fel az ágyból, hanem csak fekszek tovább, azt még simán alvásnak veszi. Az se érdekli ha közben az órát nyomkodom, szerinte még alszom.

Run&Ride

(#15894) anrb válasza HKorn (#15893) üzenetére


anrb
aktív tag

Az igen! Az eddigi szenzoraik nem képesek érzékelni, ha levetted az órát. Bezzeg a 8e forintos Honor Band 5-nek ez nem probléma. A Polar órák meg megkérdezik, hogy felébredtem-e? Ezek a szoftverfejlesztők a holdról jöttek?

(#15895) HKorn válasza anrb (#15894) üzenetére


HKorn
addikt

Azt érzékeli, hogy ha levetted az órát, de mivel órában alszom, azt nem érzékeli megfelelően ha az ágyban fekve felébredsz, de nem ülsz fel, hanem fekszel tovább.

Run&Ride

(#15896) Paadoxon


Paadoxon
csendes tag

Sziasztok!

Ha esetleg elnéztem volna és nem jó helyen járok, akkor előre is elnézést :)

Gyerek részére szeretnék valami okos órát, ami vízálló és SIM fogadására is képes (táborozás alatt kommunikáció, nem a megfigyelés a cél). Ami még fontos: június 25.ig érkezzen meg, akárhonnan is :)
Van valakinek bármi tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Nézegettem a párezer forintos kínai cuccokat, melyek kb egy közepes hamburger árába kerülnek és ha a tábort kibírja, nekem már megérte :) A probléma, július-augusztus magasságánál előbb nem érnek ide. Amazon-on meg ugyanaz a cucc kb 3-4x annyi:
[link]

Előre is köszönöm, minden input számít!

(#15897) MC Pite válasza anrb (#15892) üzenetére


MC Pite
veterán

Arra céloztam hogy nem adok sokat ezekre. Pl ugyanakorra Instinct 50p, Stratos3 122p mélyalvást mond ugyanarra a 6:21 ill 6:15 alvásra.
És igen, az óra/telefonnyomkodást se veszik észre.

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

(#15898) anrb válasza Paadoxon (#15896) üzenetére


anrb
aktív tag

Szia! Kommunikációra nyomógombos "buta" telefont javasolnék. Már 10e forint alatt is van választék normális és megbízható készülékekből. A vízállóság kérdéses, de ugyanez a helyzet a SIM-es órákkal is.
A párezer forintos cuccok nagyjából ugyanazt tudják, apró különbségek vannak. Túl sok köszönet nem lesz bennük. Egy kategóriával drágábbak a bolgár Allterco Robotics MyKi gyerekórái. Vegyes véleményeket olvashatsz róluk.
Ha EU-n belül online rendeled a cuccot, 14 napon belül el tudsz állni a vásárlástól. Talán a táborozás is belefér a két hétbe.

(#15899) anrb válasza MC Pite (#15897) üzenetére


anrb
aktív tag

Az előbbi technológiai hiányosság (egy pluzusmérő és egy gyorsulásmérő nem fogja helyettesíteni a PSG vizsgálatot), utóbbi viszont öngól.
A Body Battery/Stress Level is jópofa kb. 1 hétig, utána felejtős (pláne, hogy hibás inputtal hibás outputot generál).

(#15900) HKorn válasza anrb (#15899) üzenetére


HKorn
addikt

Body Battery amúgy meglepően pontos tud lenni, szerintem az egy igazán hasznos funkció, én pl regenerálódási idő javaslatra két edzés között jobbnak találom, mint a Firstbeat féle javaslatot.

Run&Ride

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.