Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
Chip
aktív tag
melcsi én Kalandorra tippelek
-
mormota
senior tag
csatlakozok a sablonszöveghez:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=31992&start=30[/L]
#54 -
Bash
őstag
Sziasztok!
Olyan boldog vagyok, hogy nagyon! :)
Péntek óta folyamatosan érnek a kellemes meglepetések, nagyon jól alakulnak a dolgaim.
Két napja már megint rövidnadrágban járok, napközben a 80 fokot ostromolja a hőmérő. Most is nyitott ablaknál ülök, pedig már igencsak hajnal van. :)
Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok!
Most megnézem a Terminátor 3-t a tévében. -
anaqer
veterán
-
anaqer
veterán
Csatlakozom az előttem szólóhoz, mindenkinek BádogKalácsot! :DDD
((( SzániLand megint szünetel... ))) -
PeliScan
addikt
Nah, mivel van tömegével üdvözlő-topic, és nem akarok az összesbe beírkálni, azt hiszem az offtopic kereteim belül kívánok
MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT -
PeliScan
addikt
Nah, mivel van tömegével üdvözlő-topic, és nem akarok az összesbe beírkálni, azt hiszem az offtopic kereteim belül kívánok
MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT! :)
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Az első hír már nem új dolog, sőt egyes reptereken tesztelés címen már megy is. Én nem idegeskedem miatta, mert nincs értelme, túl kicsi vagyok én a Big Brother-höz, ezért nem fogok én jó ideig innen elmenni. Az meg, hogy az EU beleegyezett az csak formalitás. A beutazóknak már eddig sem volt semmi joguk, 9/11 előtt sokkal másabb volt itt az élet.
-
anaqer
veterán
Az első kettővel kapcsolatban: szerintem titokban már olyan szinten figyelnek itt is, de főleg ott, hogy az már szürreális. Ez most csak az a fokozat, amikor már szarnak bele, hogy ez kit mennyire zavar, és nyíltan csinálják. ( Szerencsére ezen nem húzom fel magam, a tetves életben nem fogok oda kijutni, nem is hiányzik. )
A harmadik jobban aggaszt... ha már nem csak megfigyelés megy, hanem katonai mozgósítás is, akkor ott valami nagy szart kavarnak. Kíváncsi vagyok, Irak után kapunk-e egy Észak-Koreát a pofánkba... -
Den
veterán
nah szal három az usával kapcsolatos hír.
- minden beutazótól ujjlenyomatot fognak venni, és tárolni fogják, egyébb személyes adatokkal együtt- a terrorizmus elleni harc jegyében
-az eu végül beleegyezett abba hogy minden usába induló adatait, többekkozött születési dátum, semélyi szám, hitelkártya szám (!!), és vallási, politikai meggyőződés (!!!) átad az usának, aki ezt évekig tárolja - a terrorizmus elleni harc jegyében
- narancssárgára emelték az usában a készültségett, mindenhol ellenőrzések, washingtonban mobil légvédlmi rakétaállomások (!!)
Az első kettő valami iszonyú felháborító. Basszus ha nem amerikai vagy akkor ohne személyiségi jogok. Az usában egy tettenért bűnözőnek is hiper szuper jogai vannak, hogy milyen adatot lehet fölvenni tárolni, stb, külföldieknek ilyen nincs ezentúl, azok alacsonyabbrendű emberek. hát fuck
A harmadik hír meg hogy milyen szépen manipulálják a saját állampolgáraikat is hogy legitimáljanak mindent a terrorizmus elleni harc jelszó alatt. Arról egy szó sincs hogy konkrétan milyen veszély is van. Terror veszély, ennyi, pont. Paráztatják az amcsikat nehogy eszükbe jusson megkérdőjelezni bármit is. -
PeliScan
addikt
Szó szerint félelmetes... főleg az, hogy egy ilyen félkegyelmű kezében van talán az emberiség sorsa. :(
Meg tudom érteni valahol Soros Györgyöt, aki a vagyonának már a harmadát Bush leváltására áldozta, és egy kérdésre, hogy az egész vagyonát odaadná-e ha Bush menne; ''Ha teljesen biztos lenne, igen.'' -
Den
veterán
Basszus néztem a hiradót, félelmetes amit az usa művel.
-
Cathfaern
nagyúr
Lenne egy hülye kérdésem:
Bizonyos rágókra/cukrokra rá van írva, hogy nagy mennyiségben hashajtó hatású. A kérdésem csak az, hogy mi számít nagy mennyiségnek? :F -
lesaux
veterán
A Real Madrid kellemes karácsonyt kívánt a Ferencvárosnak:
[L]http://www.extra.hu/lesaux/realftc.jpg[/L]
Érdemes az irányítószámot megnézni, de az országnév felülmúlhatatlan. :DDD -
Matr x
aktív tag
Szintet léptem! Összejött az elég XP (nem vindóz, Tap. Pont)
Most, a kövi szintre gyúrok! Hajrá! -
boygo
aktív tag
Egy apró felvilágosítást kérnék ! :P :F
Szeretném megtudni, hogy akkor most kinek is kell bemennie az OTP-be
adat egyeztetésre ? Lakossági folyószámlával rendelkezőnek is be kell mennie ?
Köszönöm ! -
klepto
addikt
Én még csak most láttam meg ezt a topicot, de már 450 felett van a hozzászólások száma...
Nem semmi ;] -
Som@
őstag
Az mitől lehet, hogy egy vadi új ASUS alaplap be sem bootol, csak a kék ASUS bootképernyőt látom, onnantól kalap-kabát, viszont látásra? :F
Nem sípol, nem csipog... -
Som@
őstag
#&V@yy@v$$$ŁŁ
És még a jó édes anyját az egész ámítástechnikának. :(((
Már reggel 8 óta egy hulladékba próbálok életet lehelni... -
PeliScan
addikt
Szia, köszi, utánanézek. :)
Most lesz 4kor a ZH, enm tom mikrra megyek oda, előtte felhívlak, és a Deákon átadom az ''árut''. :)
Kurvajó lett egyébként, köszönhetően a hihetlenül unalmas társasalomstatisztika-jegyzetnek, mivel tanulgatás helyett megcsináltam a zajszűrést is, sőt, nagyonszuper CD borítót is dizájnoltam. :DDD
Némi previjúv.
:D
-
twollah
nagyúr
Ujabb het, ujabb hatalmas harapas a szaros szendvicsbol.
-
PeliScan
addikt
Tud vki mondani egy jóféle lakberendező, lakástervező szoftvert?
Nah mielőtt mindenki elkezdene irigykedni; nem, lakásvásárlás még olyan távol mint innen egy dolog ami nagyon távol van (:) (Két okból is sántit kicsit a dolog; feltételezi hogy addig a nagyon messze időpontig még együtt leszünk, és feltételezi hogy egyáltalán eljön az a nagyonmesszi időpont) Mindenesetre nem szeretném elrontani a játékot, tehát lécci mondjatok vmi effél progit... mittomén, lehessen benne bútortrendezgetni, meg szobátcsinálni, meg ha kiscicát lehet a TV tetejére tenni, az már csak pluszba jó. :)
(ha freeware, az könnyíti a dolgom, ha nem, akkor legalább ismert legyen...)
Köszönöm előre is! :)
(Bash; tudom, hogy jövök Neked egy levéllel már lassan két hete; ne haragudj, ez az ZH időszak most kissé összecsapta a fejem fölött tornyosulni készülő sötét hullámfellegeket ileltve felleghullámokat; ígérem, pótlom! :B) -
Bash
őstag
Tegnap este 10 körül értünk haza.
Délelőtt voltunk egy kicsit vásárolni Orlando-ban, fél hatra mentünk a Gaylord-ba. Nem tudom mit mondjak, csodálatos volt. Életemben nem jártam szebb helyen. Azt mondjátok nem igazi a karácsony hideg és hó nélkül. Meg kell cáfoljam, szerintem sokkal szebb is lehet. :) -
Bálintosz
senior tag
Hi, a gépemről most szedtem le egy W32.Spybot.Worm nevű vírust, hallottatok már erről?
-
mormota
senior tag
és milyen? rigó utca?
-
tildy
nagyúr
irásbeli:67%
szóbeli:63%
Azt hittem írásbeliből az olvasáskészséget néző rész jobban sikerült. na de mindegy.(40/25,20/18,40/24<-ez az eredményem, mennyi pontból mennyit értem el )
A betétlap (ne röhögjetek) úgy tűnik csaka régi biziknél volt.Egy belső lap volt, a nyelvvizsga nyelvén... -
tildy
nagyúr
Na megérkezett a nyelvvizsga-bizonyítványom:)
De a páromnak anno volt benne egy betétlap is (ő angolból csinálta , tehát angol nyelvű betétlap volt).
Nekem miért nincs?:O:O -
anaqer
veterán
Meg jelent ''zsírt'', ''puccos''t, stb.
Egyébként pedig ''Evil to him who evil thinks.'' ;]
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Nagyon szép napom volt tegnap!
Ajándékozás volt a munkahelyen finom ebéddel egybekötve. Múlt héten mindenkinek kellett húzni egy nevet, és tegnap őt kellett megajándékozni. Ezen kívül én megajándékoztam a közvetlen főnökömet és egy embert, aki nagyon-nagyon kedves számomra. Olyan jó örömet szerezni! Nem ért egészen váratlanul, hogy ő is gondolt rám, nagyon szép ajándékokat kaptam. :B
Megtudtam viszont, hogy dolgoznom kell 24-én és 25-én is, várható volt.
Nemsokára indulunk Orlando-ba kicsit fagyoskodni:
[L]http://www.gaylordhotels.com/gaylordpalms/things_to_do/IcePalms.cfm[/L]
A videót érdemes megnézni:
[L]http://www.gaylordhotels.com/gaylordpalms/media/GP-ICE03.wmv[/L]
Valószínű lesznek képek is, majd valahogy közzéteszem. -
Köszi, én is örülök. :)
Elmondanám, hogy hanyasra, de hát szerénységem tiltja. :D -
Jó napom volt tegnap. :)
6 vizsgából 3 megvan. :) -
salazol
őstag
Nem tudtok valami egyszerű ingyenes progit vagy módszert, hogy XP alatt egy egyszerű billentyűkombinácóval, vagy még jobb lenne funkcióbillentyűre programozhatóan háttérképet cserélni XP alatt? Vagy csak eltüntetni a háttérképet egy gombnyomással.
-
jeges
senior tag
nálunk októberben vót céges banzáj, a végére kezdett egy kicsit ''ereszd-el-a-hajamat'' stílusú partiba átcsapni, akkó' meg hazazavartak minket (negyed5-kor) :)
ma meg karácsonyi koncert lesz, rongyrázós-nagyestélyis-állófogadásos
sajna szmokingom nincs, de sötétkék öltöny csak megteszi...
meghívóra nem írtak semmit...
kíváncsi vagyok, milyen lesz... :U -
tildy
nagyúr
na megérkezett a nyelvvizsgám:)yippi
beadta az unalmast a hangfalam:((
és az esti céges bálra kéne nézni valami alkalmi motyót.... -
PeliScan
addikt
Van értelme az életnek..? nem hinné, pedig tocip is volt róla... hátáhtá. asszem megyke is pancsikolni. ;)
-
csudri
őstag
Jaja, de nagyon be vagyok éán állítva! Vége a szorhgalmi időszaknak! A sör, a bor , a pálinka csússzon le a torkombaba (made by Narancs, Tetves és Dugó)!
-
Som@
őstag
[L]http://web.icq.com/shockwave/0,,4845,00.swf[/L]
Jó szórakozást. :) -
twollah
nagyúr
Egyszeruen olni tudnek!
Szemet Sony CD-R.
Nem tudom visszaolvasni rola az adatokat. -
marcee
addikt
Most egy viszonylag frissen telepített Xp-s gépnél ülük. Belevertem a rack-em, de ez a kis hülye kikapcsolgatja benne a vinyót, pedig kikapcsoltam ezt a funkciót az energiagazdálkodásnál.
Bár most jut eszembe, hogy a gép is új, lehet hogy bios-ból csinálja? -
mormota
senior tag
a moderátor feladata, hogy moderálja a moderálatlan moderálni valót:)
-
marcee
addikt
Azért írtam ''nyavadtat'', mert ez kb. a legolcsóbb 5 személyes autó újonan, és nekem valahogy az volt a világképemben, hogy azt az autót kell félteni, ami _értékes_ (tuudoooom, van akinek a 2.4millió is sok, hidd el nekünk is, nem is tudtuk kifizetni, de csak drágább ennél szinte minden másik). Szóval remélem érthető.
(Igazán nem kell minket irigyelni, az anyagi helyzetünkért, kirohadt a seggünk alol a 16+ éves Samara, ezért kellett új kocsi, hitelre)
Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest