Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Hm a real időjárásjelentésbe én is beírtam, persze oda nem ír senki.
Pécsiek a szakdoga munkába irt progim azt mondja, hogy tiszta az ég nálatok (10.45s adat)Ez igaz????
Aki kiváncsi egyébként rá az itt találja:
[L]http://pg.c2.hu/wap/metar/index.php[/L]
Heheh végre valami amit az exploreresek nem tudnak olyan könnyen megnyitni:)))
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Lehet. Én digitgépben nem vennék Sony-t, de ez sokkal inkább szubjektív vélemény, mint tényekkel megalapozott döntés :P
Pedig én is szeretem a Sony-t, de szvsz ha már digit.fényképezőgép, akkor inkább az Olympus/Canon/Nikon trióból választanék.
Btw. az, hogy jó CCD-ket gyárt, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó fényképezőgépet is (ezt most nem a Sonyra írtam, hanem általában).
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Az első hír már nem új dolog, sőt egyes reptereken tesztelés címen már megy is. Én nem idegeskedem miatta, mert nincs értelme, túl kicsi vagyok én a Big Brother-höz, ezért nem fogok én jó ideig innen elmenni. Az meg, hogy az EU beleegyezett az csak formalitás. A beutazóknak már eddig sem volt semmi joguk, 9/11 előtt sokkal másabb volt itt az élet.
-
anaqer
veterán
Az első kettővel kapcsolatban: szerintem titokban már olyan szinten figyelnek itt is, de főleg ott, hogy az már szürreális. Ez most csak az a fokozat, amikor már szarnak bele, hogy ez kit mennyire zavar, és nyíltan csinálják. ( Szerencsére ezen nem húzom fel magam, a tetves életben nem fogok oda kijutni, nem is hiányzik. )
A harmadik jobban aggaszt... ha már nem csak megfigyelés megy, hanem katonai mozgósítás is, akkor ott valami nagy szart kavarnak. Kíváncsi vagyok, Irak után kapunk-e egy Észak-Koreát a pofánkba... -
PeliScan
addikt
Szó szerint félelmetes... főleg az, hogy egy ilyen félkegyelmű kezében van talán az emberiség sorsa. :(
Meg tudom érteni valahol Soros Györgyöt, aki a vagyonának már a harmadát Bush leváltására áldozta, és egy kérdésre, hogy az egész vagyonát odaadná-e ha Bush menne; ''Ha teljesen biztos lenne, igen.''
Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASRock lapok általában
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest