Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Hm a real időjárásjelentésbe én is beírtam, persze oda nem ír senki.
Pécsiek a szakdoga munkába irt progim azt mondja, hogy tiszta az ég nálatok (10.45s adat)Ez igaz????
Aki kiváncsi egyébként rá az itt találja:
[L]http://pg.c2.hu/wap/metar/index.php[/L]
Heheh végre valami amit az exploreresek nem tudnak olyan könnyen megnyitni:)))
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Lehet. Én digitgépben nem vennék Sony-t, de ez sokkal inkább szubjektív vélemény, mint tényekkel megalapozott döntés :P
Pedig én is szeretem a Sony-t, de szvsz ha már digit.fényképezőgép, akkor inkább az Olympus/Canon/Nikon trióból választanék.
Btw. az, hogy jó CCD-ket gyárt, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó fényképezőgépet is (ezt most nem a Sonyra írtam, hanem általában).
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Az első hír már nem új dolog, sőt egyes reptereken tesztelés címen már megy is. Én nem idegeskedem miatta, mert nincs értelme, túl kicsi vagyok én a Big Brother-höz, ezért nem fogok én jó ideig innen elmenni. Az meg, hogy az EU beleegyezett az csak formalitás. A beutazóknak már eddig sem volt semmi joguk, 9/11 előtt sokkal másabb volt itt az élet.
-
anaqer
veterán
Az első kettővel kapcsolatban: szerintem titokban már olyan szinten figyelnek itt is, de főleg ott, hogy az már szürreális. Ez most csak az a fokozat, amikor már szarnak bele, hogy ez kit mennyire zavar, és nyíltan csinálják. ( Szerencsére ezen nem húzom fel magam, a tetves életben nem fogok oda kijutni, nem is hiányzik. )
A harmadik jobban aggaszt... ha már nem csak megfigyelés megy, hanem katonai mozgósítás is, akkor ott valami nagy szart kavarnak. Kíváncsi vagyok, Irak után kapunk-e egy Észak-Koreát a pofánkba... -
PeliScan
addikt
Szó szerint félelmetes... főleg az, hogy egy ilyen félkegyelmű kezében van talán az emberiség sorsa. :(
Meg tudom érteni valahol Soros Györgyöt, aki a vagyonának már a harmadát Bush leváltására áldozta, és egy kérdésre, hogy az egész vagyonát odaadná-e ha Bush menne; ''Ha teljesen biztos lenne, igen.''
Aktív témák
- Budget Gamer - i5-3570 / GTX 1050 2GB / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Eladó Workstation - Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- Budget Gamer - i5-3570K / RX470 4GB / 16GB DDR3 / 256GB SSD
- PS5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Titan Forge Gamer - Xeon E5-2689 / RX570 4GB / 32GB DDR3 / 1TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest