Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Hopsz, erre nem is gondoltam :B Bár azért elég nehéz eldönteni, hogy melyik kép publikus, meg melyik nem...mert ez a kép rajta van az iskolánk hálózatán, ami nem lrhető el külsősök számára, viszont minden otttanulónak igen. Szóval ez akár lehet publikus kép is :F Másrészt meg ha úgy rakom be a képet, hogy ''nézzétek milyen jó az új fényképezőgépem, egész jó képet sikerült félhomályban is csinálnom vele'', akkor megint kérdéses, hogy ki lehet-e szedni, vagy sem.
-
Niquis
aktív tag
Gondolom nem kell Neked magyaráznom, hogy adott esetben milyen könnyű egy-két infomorzsa és az internet segítségével kinyomozni valamit:))
Jelen esetben kir. Amúgy villanykaros vagyok csak infos, és a vásárhelyiben lakom, amit gyönyörű hostom is jelez ehh (nem én választottam). Egyébként nem ér, előnyben vagy!:) És nem beszéltünk még. -
Vaze
őstag
Na most egyszeruen levagyok dermedve,szal ilyen dolgok vannak Magyar Orszagon?es ráadasul egy Fucken Ram miatt??
Ez szegyen akar ki mit mond ez egy nagyon nagy szegyen Magyar Orszagra nezve sot legfob kep ara a boltra es megfokep ara a tetu patkany eladokra...ahh bocsesz fiuk felindulasbol elkovetet iras volt... -
bLaCkDoGoNe
veterán
Congrat nekik :(((
Ha történik valami érdekes fejlemény, oszd majd meg velünk!
Amúgy a kincstári ész... nagykerben vásárol a kedves vevő, és bizonyára fordítva teszi be a ramot... LOL... Bár jobban belegondolva a hozzáállás nagyon nem LOL... :(
Én úgy emlékszem, hogy a modul asszimetrikus, elvileg nem lehet beletenni fordítva, nem?
Aktív témák
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest