Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Azt hiszem az volt a problem az Inteles konfigjával hogy gyakram csinált a gép magának BIOS cheksum errort, meg hogy alig tudta húzni a 2.6C P4-ét. Aztán kicsit kiborult és úgy nyitott topikot ennek... én már csak a moderált #1-et láttam, pedig akkor még alig járt kb. 10 hsznél a topik... :)
-
-
-
anaqer
veterán
Akkor bennem van a hiba, nem a viccben...
Utolsó apatikus lusta marha vagyok, szarok bele a vizsgáimba, azért nem is érthettem. De minden tiszteletem azoké, akiket még hajt a lelkesedés, vagy a lelkiismeret, vagy akár csak a lendület. Előttem most egy régóta halogatott matek szigorlat tornyosul ( info szak ), és most kezdem látni hogy ez b@sz0ttul nem lesz meg, de egyre kevésbé tud érdekelni.
Azért neked ( meg a többieknek is) vizsgákhoz egy szippantóskocsival!
Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest