Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Ye_Nő
tag
Nem veszi fel. Biztosan tanul. Ilyen az én szerencsém. :O Hátha még 1.5 óra alatt ideér valaki, aki megmondja.
Igazság szerint qrvára örülnék egy olyan embernek, aki el is kísérné a srácokat helyettem, és közben bájosan elbeszélgetne velük, mert ehhez sem nagyon van kedvem... Nah mindegy, csak arra gondoltam, amikor néni kéregetett az utcasarkon, ''csak pár forintot'', aztán megunta, odament az egyik buszra váró taghoz, hogy ''nem tudna véletlenül adni egy százast?'', és erre kapott 200-at... Tudom, álmodik a nyomor... :DDD -
Ye_Nő
tag
Vázze, lesaux! :((( Nem jó, azért megyek én, mert a főnök beteg, és a csaj, akinek helyette kellett volna menni, szintén. A feladatot végre kell hajtani. Érted. Megin' szívok. Úgy utálom. :O :O :O
(A kolleganőm meg nem tud ''kockát nagyobbítani'' az excelben, löncser meg rámkiabál ICQ-n, borzalmas az élet. Hja.)
[Szerk.]
KovacsUr: thx, mindjárt fel is hívom szegény Tivadart. Lehet, hogy őt sem hívja soha senki? :D -
Ye_Nő
tag
Nah, kellett itten nekem panaszkodni, nyakamba sóztak holnap 13:00-ra egy külföldi delegációt, akiket egy konferenciára kellene elkísérni. :O Az még csak hagyján, hogy éghetek a középfelsőzsolcai kiejtésemmel az időjárásról, az utazásról és Budapest szépségeiről társalogván, de nem tudom, hogy pontosan hol kell leadnom a népeket. Tehát
ELTE-TTK-sok, segítség!!! A Szociológia Tanszékre kellene elvinnem a usereket, de nem tudom, hogy hol van pontosan. Állítólag a TTK új épületében (melyik az?:F), a harmadik emeleten... Elmondaná valaki, hogyan kell menni a Petőfi híd budai hídfőjétől? Nagyon hálás lennék, igazán... :O -
Ye_Nő
tag
nemszólbe! :DDD Tanultam oroszul (10 év), németül (5 ~), olaszul(1 ~) és angolul(0,5~). Franciául csak tanítottak, nagyon nem jött be. Ez minden, ja, kicsit még foglalkoztam - magánúton - a spanyol nyelvvel és a lovárival (_nem_ azért, mert a diplomához nyelvvizsga kellett, hanem mert érdekelt). Igazából németben és oroszban vagyok otthon (na jó, leginkább talán a németben, sajnos, az orosz már rég volt... de most frissítem a tudásomat :B), angolt inkább csak töröm... kis jóindulattal, mondjuk...
de hisz ''Előttem az élet'' (Émile Ajar)...bár - mint tudjuk - ''olyan nehéz megváltozni''... -
Ye_Nő
tag
Nagyon élvezem, hogy végre tisztességes billentyűzet van az ujjaim alatt! A tegnapi BK-McD akcióm éveket vett el az életemből, és szerencse, hogy festett a hajam, így nem látszik, hogy megőszültem. Ma ismét változatos nap elébe nézek, fél ötig a semmittevés és az azonnal-rögtön-de-tegnapelőttre-mindent-elintézni között fogok sínylődni, utána takarítás (már két hete húzom...:B), aztán este egy kis szórakozás. Holnap meg már úgyis boldogan ébredek, mert péntek:)), és azt már fél lábon is ki lehet bírni. Na, Panther, kellett neked panaszkodni, hogy nincs elég off... :DDD
-
Ye_Nő
tag
Emberek, ma még senki sem szólt hozzá a korábban rendkívüli népszerűségnek örvendett OFF TOPIC 8-hoz... Mi történt? :F
-
Ye_Nő
tag
Nincs is szebb, mint egy kis vasárnapi offolás... f8-kor keltem és fantasztikus nesc*fét ittam, aztán egy kis tv-nézés (nálam ritka, de jó volt). Most meg mindjárt megyünk ebédelni.
-=Szeged Rulez=-
:) :)) :) -
Ye_Nő
tag
válasz
kamikaze boci #1664 üzenetére
anaqernél az igazság, tomcsra tukmálom a billentyűzetet, mindannyiunk érdekében. Som@ csak bekerült a két hsz közé, mint Pilátus a Credoba. :)
-
Ye_Nő
tag
válasz
kamikaze boci #1641 üzenetére
Az enyém jobb, mert DTK (brand a lelke mindennek:D), és nem is sárga, meg szép gömbölyded a space rajta, és nagy az enter, és különbenis! :t :D
Bocikám, van egy régi egerem a számodra, a találkozón megkapod! :P -
Ye_Nő
tag
Keresem a Sonia és a Sápadtarcúak 1993-ban megjelent Happy blues news című cd-jét. Aki tud valamit, segítsen! :O
-
Ye_Nő
tag
A ''csakazértse törlöm'' és a ''mail ment'' mondjuk kétszavasok, ha jól számolom (ok, plusz egy smájli, de most jó hosszút írok a kedvedért :) ). A többinél meg azt lehet látni, hogy jóval hosszabb idő elteltével érkezik meg a hozzászólásom, mint szokott. :) Nyugodtságomhoz többek között az is nagyban hozzájárul, hogy csodásan süt a nap, és tudom, hogy az ÜF-ek nem rám haragszanak.
-
Ye_Nő
tag
Ugyanazért jó, amiért a tiédben jó ez: ''Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban, három nyuszi aludt szépen, összebújva békességben...'' :DDD
(Csak itt, csak most, csak nálunk, PROHARDVER! :D, übertitkosan elmondom neked, hogy készülőfélben van a ''Nagy emberek nagy mondásai'' című mindentudó lexikonom, és abból két kedvenc nagy emberem egy-egy nagy mondása látható az aláírásomban; ezeket egyébként a PH! megfelelő topicjaiból már tudhatnád... ;] Ja, és a 'nagy' itt nem 'большой', hanem 'великий' értelemben szerepel.) -
Ye_Nő
tag
Khm... Jó néhányszor mentem be úgy ZH-ra, kollokviumra, sőt, szigorlatra is, hogy zéró tanulás, zéró< tudás, zéró<<< mázli, aztán kijöttem egy _erős_ jóval, és még én voltam kiakadva, hogy igazán adhatott volna jelest... Lehet, hogy ez csak velem fordult elő, mással még soha...? :B
-
Ye_Nő
tag
válasz
agrarfiatal #832 üzenetére
Rajongó? :)
-
Ye_Nő
tag
Ugyan már, fiacskám! :P Kölcsönadom szívesen, ha szereted az efféle muzsikát. Másik nagy kedvencem Stan Getz és Charlie Byrd 1962-es Jazz Samba albuma, meg a kicsit fiatalabb jazzmuzsikus hölgyek közül kiemelt kedvenceim Diana Krall és Patricia Barber, tőlük is van néhány albumom.
-
Ye_Nő
tag
Monty Alexander koncertfelvétel, Montreaux, 1977.
Milliószor hallottam már, de ez a pasi meg a bandája egyszerűen zseniális!
Ismeritek? Csúcs! Most éppen a Satin Doll c. szám megy. Hmmm... :) -
Ye_Nő
tag
... és a narancssárga-piros-hupikék-lila-mittudoménmilyen mintás hippi otthonkámat még nem is láttátok mindehhez! :)) De most rendes szerkóba öltöztem, mert ki fogok merészkedni az utcára, 2004-ben először. :) Mosogatás lesz utána a program, kajára nincs gondom, az ember alkotott ebédet. Ez ugye azt jelenti, hogy ebben az évben soxor így lesz.... Jajdejó! :P
-
Ye_Nő
tag
De jó dolgod van! :) Nekem már rég a melóhelyen kéne lennem, de hát... :DDD Akkor jössz hógolyózni, vagy nem? ;]
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest