Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem , most meg nem, hiszen o modemmel van.
na raktam fel par avit es par kepet:
[L]http://tildy.c2.hu/image/IMG_1703.JPG[/L]
[L]http://tildy.c2.hu/image/IMG_1783.JPG[/L]
[L]http://tildy.c2.hu/image/MVI_1785.AVI[/L]
[L]http://tildy.c2.hu/image/IMG_1789.JPG[/L]
[L]http://tildy.c2.hu/image/IMG_1779.JPG[/L]
[L]http://tildy.c2.hu/image/MVI_1741.AVI[/L] -
tildy
nagyúr
25en jottem, itt adsl van.Nem tudom koliban mi lesz, remelem jo net lesz.Bar lehet hogy wireless.
Mint irtam, egyik tanarnal lakunk par napig.
Jahm es 2 oraja meg nem jtott be a prohardver oldala, nem tudom miert:(
Legjobban a a parom hianyzik otthonrol, es az, hogy nem tudok vele beszelni, mert iszonyat draga.(ma pl. 2 percre veletlen benyomodott a telom, mondhatom orultem:(
Van egy hatalmas to itt, suzanne meselt valami szornyrol is, es hogy tavaly a discovery chanel forgatott itt, szornyet varva:)
Most epp kislanyanak, ninanak mond meset.
'' macsek is van, hatalmasak, akkorak mint otthona perzsa, jo hosszu szoruk van, de nem nymott a pofajuk, hanem mint az otthoni hazimacsekoke.
A norveg sracok nem nekem valok:)
csunya vorosek...
A busz draga , nagyon, 30 kmert fizettunk 45 koronat fejenkent (~1400 ft), de lehet atvagott a sofor, mert oslotol idaig a diakjegy 165 volt (jahm es az 180 km legalabb...).
Kajakrol: normalis kenyer vagy nincs vagy iszonyat draga.Ajam megfizetheto, es tuti nem mudzsem:)
A benzin kb. 8 korona, ~kb mint otthon.
But the english words not come easy:(
Hat igen.Bele kell meg tanulnom.Szerencsere matyas eleg jol beszel angolul , en csak figyelek, es probalom megerteni mirol beszelgetnek:)
Tobbnyire sikerul, de megszolalni nem nagyon merek meg, max csak ha keerdeznek:)
Na majd meg irok. -
Ye_Nő
tag
Vázze, lesaux! :((( Nem jó, azért megyek én, mert a főnök beteg, és a csaj, akinek helyette kellett volna menni, szintén. A feladatot végre kell hajtani. Érted. Megin' szívok. Úgy utálom. :O :O :O
(A kolleganőm meg nem tud ''kockát nagyobbítani'' az excelben, löncser meg rámkiabál ICQ-n, borzalmas az élet. Hja.)
[Szerk.]
KovacsUr: thx, mindjárt fel is hívom szegény Tivadart. Lehet, hogy őt sem hívja soha senki? :D -
Ye_Nő
tag
nemszólbe! :DDD Tanultam oroszul (10 év), németül (5 ~), olaszul(1 ~) és angolul(0,5~). Franciául csak tanítottak, nagyon nem jött be. Ez minden, ja, kicsit még foglalkoztam - magánúton - a spanyol nyelvvel és a lovárival (_nem_ azért, mert a diplomához nyelvvizsga kellett, hanem mert érdekelt). Igazából németben és oroszban vagyok otthon (na jó, leginkább talán a németben, sajnos, az orosz már rég volt... de most frissítem a tudásomat :B), angolt inkább csak töröm... kis jóindulattal, mondjuk...
de hisz ''Előttem az élet'' (Émile Ajar)...bár - mint tudjuk - ''olyan nehéz megváltozni''... -
crab
senior tag
Hát mivel nem én töröltem őket ezért nagy a valószínűsége, de most írok egy mailt, mert igazából hibaüzenetet kapok ha belépek a fájl kezelőbe!
Ezt: Warning: OpenDir: No such file or directory (errno 2) in /var/php/includes/filelist.inc on line 37
Warning: Supplied argument is not a valid Directory resource in /var/php/includes/filelist.inc on line 49
Warning: Supplied argument is not a valid Directory resource in /var/php/includes/filelist.inc on line 56
Ebből azt vettem ki, hogy törölve lett, mer arra panaszkodik, hogy nincs ilyen mappa. -
Som@
őstag
Persze, ez benne van. De akkor is be lehet nekik telefonálni, hogy ho lehet a hiba. Ugyanis mindenki szeretné a maximális szolgáltatást kapni a pénzéért.
De nem anyázva kell őket fölhívni, mert akkor ők is anyázni fognak.
De ha kultúrált emberként kezded a tárgyalást, akkor jó eséllyel válaszolnak a kérdésedre.
Amúgy pedig Axelero esetében a 384es csomag letöltési sebessége nálam 48k volt. :) -
Ye_Nő
tag
Ugyanazért jó, amiért a tiédben jó ez: ''Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban, három nyuszi aludt szépen, összebújva békességben...'' :DDD
(Csak itt, csak most, csak nálunk, PROHARDVER! :D, übertitkosan elmondom neked, hogy készülőfélben van a ''Nagy emberek nagy mondásai'' című mindentudó lexikonom, és abból két kedvenc nagy emberem egy-egy nagy mondása látható az aláírásomban; ezeket egyébként a PH! megfelelő topicjaiból már tudhatnád... ;] Ja, és a 'nagy' itt nem 'большой', hanem 'великий' értelemben szerepel.) -
Ye_Nő
tag
Khm... Jó néhányszor mentem be úgy ZH-ra, kollokviumra, sőt, szigorlatra is, hogy zéró tanulás, zéró< tudás, zéró<<< mázli, aztán kijöttem egy _erős_ jóval, és még én voltam kiakadva, hogy igazán adhatott volna jelest... Lehet, hogy ez csak velem fordult elő, mással még soha...? :B
-
Bash
őstag
Nem golfpályán dolgozom. Nem csak ott használnak golfkocsikat, szinte minden nagyobb szálloda, irodaépület... biztonsági emberei golfkocsival járőröznek. Én két iroda, meg néhány épület között szoktam kocsikázni. :)
Van kétszemélyes és van négyszemélyes kocsink is, utóbbiak eső elleni feltekerhető ponyvával is el van látva. A security-s kocsin is van ponyva meg sziréna. -
Bash
őstag
Szombatra megpróbálom elkérni a szomszédét, de hidd el a képek közel sem tükrözik a valóságot. Ezt a helyet látni kell, meg érezni a hangulatot! Nem találok rá szavakat! Voltam már egy szobában is, egy párszor a pool-nál meg néhány étteremben. Naggyon jóóóóó!
Próbáltam már keresgélni valami history-t a Gaylord-ról, de még nem jöttem rá, hogy miért ez a nevük.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest