Hirdetés
Aktív témák
-
Bash
addikt
Szombatra megpróbálom elkérni a szomszédét, de hidd el a képek közel sem tükrözik a valóságot. Ezt a helyet látni kell, meg érezni a hangulatot! Nem találok rá szavakat! Voltam már egy szobában is, egy párszor a pool-nál meg néhány étteremben. Naggyon jóóóóó!
Próbáltam már keresgélni valami history-t a Gaylord-ról, de még nem jöttem rá, hogy miért ez a nevük.http://bashtravel.com/
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Bash
addikt
Nem golfpályán dolgozom. Nem csak ott használnak golfkocsikat, szinte minden nagyobb szálloda, irodaépület... biztonsági emberei golfkocsival járőröznek. Én két iroda, meg néhány épület között szoktam kocsikázni. :)
Van kétszemélyes és van négyszemélyes kocsink is, utóbbiak eső elleni feltekerhető ponyvával is el van látva. A security-s kocsin is van ponyva meg sziréna.http://bashtravel.com/
-
Som@
őstag
Miért ne volna rendben? :F
A vásárló tájékoztatva van, hogy mi van a csomagban...
Mit tudna kezdeni ezzel a fogyasztóvédelem? Megtévesztették a vásárlót? Nem. Hiszen rajta van a kazetta dobozán, hogy mennyi a játékidő.Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
Ye_Nő
tag
Khm... Jó néhányszor mentem be úgy ZH-ra, kollokviumra, sőt, szigorlatra is, hogy zéró tanulás, zéró< tudás, zéró<<< mázli, aztán kijöttem egy _erős_ jóval, és még én voltam kiakadva, hogy igazán adhatott volna jelest... Lehet, hogy ez csak velem fordult elő, mással még soha...? :B
''Hát - így.'' (Sík Endre Miklós) | ''A gazdasági fejlődés megköveteli Európa nemzeti határainak lebontását.” Lev Davidovics Trockij szovjet forradalmár | MS Windows is not the answer. MS Windows is the question. And the answer is: NO!!!
-
Ye_Nő
tag
Igaz, hogy nem engem kérdeztél, de én sem. Gondolom, csak idő kérdése. :) Türelem, nyugalom, addig játsszatok valami mást :DDD (munka esetleg? én is azt fo'k)!
''Hát - így.'' (Sík Endre Miklós) | ''A gazdasági fejlődés megköveteli Európa nemzeti határainak lebontását.” Lev Davidovics Trockij szovjet forradalmár | MS Windows is not the answer. MS Windows is the question. And the answer is: NO!!!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest